Actorul Jimmy Fallon, gazda show-ului american "The Tonight Show", a lansat pe Twitter o provocare pentru cei 51 de milioane de urmăritori: să povestească cele mai ruşinoase sau neobişnuite întâmplări de la nuntă.

Unul dintre răspunsuri a devenit viral în scurt timp: „Soacra mea a purtat o rochie de mireasă la nunta mea“, a scris Amy Pennza în dreptul fotografiei în care apare alături de soacra ei, ambele purtând rochii lungi, albe. 

 

 

Fotografia cu cele două femei a strâns zeci de mii de aprecieri, dar şi de comentarii. Replicile de genul „Încă mai trăieşte?“, „Cum ar fi dacă ai vărsa un pahar mare cu vin roşu?“, nu au întârziat să apară. 

Ulterior, tânăra a explicat şi de ce soacra ei a purtat o rochie de mireasă la nunta fiului ei.

„A crescut într-o sărăcie extremă. Atunci când era copil, era atât de flămândă încât se furişa în bucătărie şi mânca resturile rămase. Indiferent de banii pe care-i aduni, există mereu o teamă care te urmăreşte că totul va dispărea şi vei ajunge din nou săracă. E cunoscută pentru economiile pe care le face şi pentru sacrificiile pe care le face pentru a aduna bani. Aşa se face că atunci când a văzut această rochie la un preţ redus nu s-a putut abţine să n-o ia. În plus, trebuie să recunoaştem, a făcut ca nunta noastră să fie de neuitat“, a povestit ea.

 

Sursă: today.com