Astfel, Traian Spak, soţul Andreei Antonescu, a vorbit despre reunirea trupei Andre, acesta declarându-se încântat de melodia lansată de cele două. 
 
”Mie nu îmi plăcea André, recunosc. Acum însă, după ce am ascultat melodia pe care o lansează, vă spun sincer, nu că îmi place… Sunt înnebunit după ea. Am ascultat-o de 20 de ori, doar azi, (n.r.: miercuri, 10 iulie) şi nu o zic doar de dragul că este Andreea. M-au cucerit fetele, este ceva cu totul şi cu totul altfel. E şi André, dar e mai mult de atât”, a declarat Traian Spak, relatează wowbiz.ro

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea a oferit primele declaraţii despre divorţ: ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândeşte toată lumea. Nimic nu este pe vecie şi, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanţie în viaţa asta şi anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorţ”, spune Andreea Antonescu. 
 
Stabilit în Statele Unite ale Americii, Traian Spak se ocupă acolo de afacerile pe care le deţine şi… atunci când soţia lui nu este în ţara natală, ei petrec timp preţios în doi sau… în trei: cu fetiţa lor, Sienna.