Ce breton să alegi în funcţie de forma feţei

1 73119 original jpg jpeg

Un breton te poate întineri cu câţiva ani dacă este unul în acord şi cu forma feţei. Şi cum fiecare din noi avem o altă fizionomie, iată ce breton să alegi în funcţie de forma feţe din acest articol.

Ce breton să alegi dacă ai faţa pătrată

În acest caz ai nevoie de un breton ca să-ţi subţieze faţa şi să-ţi îndulcească trăsăturile. Aşadar,nu opta pentru bretonul clasic,ci pentru unul care să-ţi cadă pe lângă frunte. O altă soluţie ar fi ca bretonul să înceapă cât mai de sus,să fie drept până la sprâncene şi să se lungească pe marginile feţei,astfel încât să o încadreze.

Citeşte şi:

7 paşi simpli pentru o coafură şic

Cum să ai o coafură de vedetă

Ce breton să alegi daca ai fata in forma de inima

Întreaga atenţia al celui care te priveşte ar trebui să fie asupra ochilor tău şi nu asupra pomeţilor. Pentru a obţine acest efect este recomandat ca ochii să fie cât mai liberi şi nu acoperiţi de breton. La fel ca şi în cazul persoanelor cu faţa pătrată,bretonul ar trebui să fie mai lung pe margini,iar câteva şuviţe să ofere o senzaţie de mişcare părului.

Ce breton să alegi dacă ai faţa rotundă

Ei bine,ar trebui să eviţi pe cât posibil să-ţi faci breton,deoarece acesta nu va face altceva decât să dea impresia că ai faţa mai plină. Dacă totuşi vrei să încerci,poţi face un mic compromis şi anume să-ţi laşi câteva şuviţe mai lungi care să încadreze faţa. Evită bretonul drept şi care poate fi dat în lături,lăsând doar o parte din frunte liberă.

Ce breton să alegi daca ai fata triunghiulara

Poţi opta pentru bretonul filat,care să ajungă până la nivelul sprâncenelor,atâta timp cât ai fruntea îngustă. Astfel fruntea nu va părea prea încărcată,iar trăsăturile chipului tău nu vor fi înăsprite. Evită pe cât posibil bretonul drept şi bogat.

Ce breton să alegi dacă ai faţa ovală

Atunci te poţi considera o norocoasă deoarece ai la dispoziţie multe opţiuni pentru breton. De la cel drept,la cel filat şi la cel puţin mai lung pe laterale,depinde de tine să ţi-l alegi pe cel care care crezi că ţi se potriveşte cel mai bine.



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg