Ce spune despre tine culoarea rujului

1 71038 original jpg jpeg

Ca mai toate alegerile pe care le faci şi cea privind culoarea rujului te defineşte. Află în cele ce urmează ce impresie laşi în funcţie de nuanţa favorită de ruj!

Roşu

Eşti încrezătoare în forţele proprii,îndrăzneaţă şi puternică. Nu-ţi este teamă să-ţi afişezi pasiunea nu doar în cuplu,ci şi pe plan profesional. Mai mult,nu eşti uşor de intimidat şi pui în aplicare toate metodele pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti.

Roz

O versiune a rujului roşu,cel în nuanţe de roz este semn al tinereţii şi al spiritului veşnic îndrăgostitde tot ce e frumos. Dacă alegi des rujul roz înseamnă că ţi-ai păstrat inocenţa,că eşti o persoană care îi valorizează pe cei din jur,îi acceptă aşa cum sunt,îşi doreşte să primească din partea lor şi să le dăruiască deopotrivă afecţiune.

Lila şi fucsia

Cu cât este mai închisă nuanţa de ruj pe care o foloseşti de obicei,cu atât treci drept o persoană cu o personalitate puternică. Pe de altă parte,rujul în nuanţe deschise de violet şi fucsia îţi dau eleganţă,preţiozitate. Lilaul simbolizează putere,mister. Un ruj în astfel de tonuri inspiră feminitate,romantism,dar şi siguranţă de sine.

Portocaliu

Tonurile închise de oranj conferă o căldură aparte chipului. Eşti percepută ca o femeie care-i înţelege bine pe ceilalţi şi e gata să le fie alături la nevoie. Dacă-ţi plac nuanţele mai deschise de portocaliu pentru rujul tău,de pildă cele care merg spre culoarea piersicii,eşti văzută ca o persoană veselă,empatică,modestă şi sinceră.

Nude

Aplici adesea un ruj maroniu sau de o nuanţă apropiată de culoarea pielii? Această alegere trădează o persoană organizată,calmă şi caldă,o prietenă de nădejde. Datorită aspectului natural,inspiri sinceritate,simplitate. În plus,îi surprinză pe ceilalţi prin faptul că ştii să vezi partea bună în orice,mai ales în oameni.

Cum alegi nuanţa potrivită?

Caută o nuanţă de ruj cu un ton peste cea natural a buzelor tale. Pe acesa îl poţi purta oricând,iar pentru ocaziile speciale,selectează rujuri în nuanţe mai închise,mate sau lucioase.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg