Cum foloseşti corect produsele de îngrijire a părului. Vei avea rezultate fără să mergi la salon

1 produse pentru par jpg jpeg

Poate rutina ta de îngrijire a părului este realizată într-un mod perfect, dar niciodată nu strică să afli câteva sfaturi de la profesionişti. Iată care sunt cele mai noi modalităţi de a obţine un păr strălucitor şi sănătos, fără să mergi la salon, cu ajutorul produselor tale preferate de păr!

Şampon uscat, spumă de păr, fixativ, toate acestea se pot afla în trusa ta de îngrijire personală. Dacă te-ai plictisit să încerci aceleaşi reguli de utilizare, a sosit momentul să descoperi câteva sfaturi profesioniste despre modul de utilizare al acestor produse, indiferent dacă ai părul vopsit sau natural.

Aşa foloseşti corect şamponul uscat

Şamponul uscat este soluţia perfectă pentru a-i oferi părului tău o pauză de şamponare clasică. Totuşi, acest produs este posibil să nu facă minuni dacă nu îl foloseşti corect. Secretul de a profita la maximum de şamponul uscat este să te concentrezi asupra rădăcinilor. Trebuie să îţi masezi uşor scalpul, după aplicare, aşa cum ai face la o şamponare normală. După ce te-ai spălat, periază-ţi părul cu răbdare.

Cum se aplică spray-ul fixativ

Fixativul este unul dintre cele mai bune produse pentru păr. Când vine vorba de sfaturi profesioniste, trebuie să ştii că este indicat să ţii cât mai departe de păr sticla de fixativ atunci când o foloseşti. Majoritatea utilizatorilor o ţin prea aproape, apoi se acumulează prea mult fixativ pe păr şi se creează un aspect neplăcut. De asemenea, tubul de fixativ trebuie să fie în permanenţă mişcare atunci când este folosit pentru o acoperire uniformă.

Ce cantitate de spumă de păr să utilizezi

O greşeală obişnuită când vine vorba de spuma de păr este aplicarea acesteia din abundenţă. Vei obţine rezultate mult mai bune dacă te concentrezi asupra rădăcinilor, nu pe întregul păr. Dacă foloseşti prea multă, spuma de păr îţi va îngreuna părul şi acesta va deveni lipsit de strălucire. Evită aspectul lipicios şi foloseşte o cantitate mică de mărimea unui ou de găină la aplicare.

Căldura poate distruge sănătatea firului de păr

În timp ce majoritatea produselor de păr afectează doar aspectul părului atunci când sunt aplicate greşit, folosirea feonului în exces poate distruge sănătatea firului. Este indicat să foloseşti o soluţie de protecţie împotriva căldurii pe părul umed, după ce te-ai spălat. În aşa fel îl vei proteja de căldura în exces, indiferent dacă intenţionezi să îl usuci, să îl ondulezi sau să îl întinzi cu placa.

Utilizează corect tratamentele pe bază de ulei

Nu îţi face probleme! Un tratament bun pe bază de ulei nu îţi va lăsa părul gras dacă îl foloseşti corespunzător. Uleiul trebuie aplicat întotdeauna pe părul umed, nu pe părul uscat. Unele tratamente cu ulei nu sunt concepute să fie lăsate mult timp pe păr, aşa că asigură-te că te vei spăla de 2 ori cu şampon după ce le-ai folosit.

Nu uita să îţi alegi produsele pentru păr în funcţie de temperatura de afară. Hidratarea regulată este mai importantă iarna, iar folosirea produselor împotriva părului creţ sunt mai utile în lunile calde, cu umiditate ridicată. Este de preferat să îţi schimbi produsele din când în când, deoarece părul tău se poate obişnui cu ele şi nu acestea vor mai avea aceleaşi efecte ca la început. După ce ai remediat o problemă, cum ar fi mătreaţa sau părul gras, poţi încerca produse noi pentru nevoi diferite ale părului tău.

Sursă foto: Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg