Cum să porţi corect rujul roşu

1 64090 original jpg jpeg

Clasic, elegant, versatil, rujul roşu se potriveşte oricărui tip de ten, cu condiţia să ţii cont de unele reguli de machiaj şi, de ce nu, de bun simţ.

Ai buzele subţiri? Află cum poţi purta rujul roşu,fără probleme... estetice. Buzele tale sunt pline şi puternic conturate? Rujul tău roşu va face furori,dacă îl aplici într-un singur strat,pentru că ce-i prea mult strică,spune binecunoscuta expresie.

Ţine cont de iluminat

Dacă eşti invitată la un eveniment care are loc ziua,rujul potrivit trebuie să fie mai puţin intens şi să aibă o culoare mată. Pentru seară,poţi alege un ruj de o nuanţă puternică de roşu,care poate avea şi puţin sidef.

Dacă ai buze subţiri,evită rujurile de un roşu-închis,pentru că aceste tonuri de culori fac ca buzele să pară şi mai subţiri.

Poţi experimenta mai multe culori

Indiferent cerujalegi să porţi,trebuie să ştii că pigmentul tenul va contrasta fumos cu nuanţa de roşu aleasă. Însă caută nuanţa care îţi stă cel mai bine pe buze,în funcţie de culoarea pielii.

Interesantă combinaţie de constraste ar fi:tenul alb ca laptele,părul negru,ochii albaştri şi buzele colorate în roşu carmin.

Nu pune prea mult accent pe ochi

Când porţi ruj roşu,nu machia foarte tare ochii. Efectul de încărcat va fi dezastruos. Cel mult trasează cu ajutorul unui creion dermatograf moale o tuşă pe linia superioară a ochilor sau poţi folosi un tuş lichid.

La final,cu mascara maro sau negru conturează genele. Pentru seară,poţi aplica şi puţin fard bej-auriu pe pleoapa superioară.

Dă-i atitudine rujului roşu

În funcţie de ţinută şi eveniment,poţi schimba şi personalitatea rujului pe care urmează să-l porţi.

Astfel,dacă machiajul este unul cald,coafura este cuminte,iar ţinuta nu este una îndrăzneaţă,poţi purta rujulroşu,dacă îl glazurezi cu puţin cu puţin luciu auriu. Îi vei da o nuanţă caldă.

Dacă vrei să porţi un ruj roşu „rece“,combină-l cu o nuanţă roz sau chiar bleu.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg