Cum să-ţi aranjezi bretonul în sezonul rece

1 72243 original jpg jpeg

Din cauza vremii imprevizibile - zăpadă, lapoviţă, ploaie, vânt - bretonul se ondulează şi firele se separă. De aceea, aranjarea lui ţi se pare o corvoadă în sezonul rece. Nu şi dacă ţii de aceste sfaturi!

Usucă bine bretonul după duş

Pentru a-l putea aranja cu uşurinţă,după ce te speli pe cap,usucă părul cu un prosop,apoi cu foehnul. Începe întotdeauna cu bretonul. Dacă apucă să se usuce singur,îţi va fi mult mai greu să-l coafezi. Uscarea bretonuluiimediat după duş  ajută la reducerea încreţirii şuviţelor,spun stiliştii. Cea mai bună metodă este să-l perii cu degetele pe măsură ce-l usuci cu foehnul.

Prinde-l cu agrafe de păr

În ciuda adoptării măsurilor necesare pentru a-ţi păstra bretonul drept,nu putem controla vremea. Când afară plouă,ninge sau bate vântul,poartă cu tine în geantă un pachet de agrafe de păr,astfel încât,la nevoie să le foloseşti.

Îndreaptă-l cu placa de păr

Nu ai nevoie de o placă lată pentru îndreptarea părului. Mai degrabă,indicată este una îngustă,căci este mai uşor de manevrat. Nu uita să foloseşte un spray de protecţie a şuviţelor. În felul acesta,nu arzi părul. Ţine cont de placa trebuie folosită întotdeauana pe părul foarte bine uscat,în caz contrar vei deteriora părul.

Ai părul creţ? Răsuceşte bretonul

Cine a zis că doar femeile cu părul drept pot să aibă breton? Şi cele cu şuviţe ondulate sau creţe pot avea breton,chiar dacă le va fi puţin mai greu să-l aranjeze. Dacă de numeri printre ele,trebuie să ştii că nu este necesar să-l îndrepţi cu placa de întins sau să-l coafezi cu peria rotativă. Pentru tine soluţia este una mult mai simplă:după ce te speli pe cap,răsuceşte-l pe degete.

În cazul în care firele sunt foarte subţiri,usucă bretonul cu o perie rotundă,astfel încât el să nu mai cadă direct pe frunte.

Credit foto:www.hairstyleforwomen.net



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg