Cum te poate ajuta laptele să ai o piele netedă

1 71720 original jpg jpeg

În magazine se găsesc fel şi fel de creme şi de loţiuni care promit că hidratează pielea. Dar, de ce să dai bani pe acestea, când poţi să apelezi la un ingredient care se găseşte negreşit la tine în bucătărie?

Este vorba despre lapte. Specialiştii spun că acest aliment te poate scăpa de celulele moarte ale pielii şi că o hidratează intens.

Îndepărtează machiajul

Ai pielea sensibilă? În acest caz poţi folosi lapte integral pe post de demachiantde zi cu zi. Acesta este  blând,dar eficient în eliminarea excesului de sebum şi îndepărtarea machiajului de pe ten.

Te scapă de celulele moarte

Laptele conţine acid lactic,care este o formă de alfa-hidroxi acizi (AHA),acelaşi ingredient care se găseşte în exfoliantele chimice de lux. AHA estompează ridurile şi stimulează colagenul în timp ce netezeşte pielea,fără a o irita. Pur şi simplu scufundă un tampon de bumbac în lapte şi aplică-l pe faţă şi pe gât. Nu uita să clăteşti după 15 minute.

Netezeşte pielea

Se spune că Cleopatra făcea băi în lapte pentru a avea opielefrumoasă şi netedă. Nu trebuie să-i urmezi şi tu exemplul,ci e necesar să pui o cană de lapte în apa de baie pentru a avea o piele mătăsoasă.

Mască tonică

Şi alte produse lactate sunt bune pentru piele. Specialiştii recomandă utilizarea iaurtului pe post de mască pentru a uniformiza tonul pielii şi pentru a îndepărta celulele moarte. Aplică un strat subţire de iaurt pe piele şi lasă-l să acţioneze 10 minute,înainte de clătire.

Te scapă de punctele negre

Acidul lactic din lapte luminează şi exfoliază tenul şi,de asemenea,te scapă de punctele negre şi de urmele lăsate de acnee. Amestecă lapte cu făină până obţii o pastă subţire. Aplică masca înainte de culcare şi clăteşte cu apă din abundenţă după 15 minute.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg