Îngrijire cu măşti din fructe

1 68251 original jpg jpeg

Le-am aşteptat atât de mult! Sunt fructele de vară, atât de aromate şi gustoase. Pe lângă faptul că pot fi şi un desert răcoritor, fructele de vară sunt şi aliaţi ai frumuseţii tale.

De ce să foloseşti produsele din comert când ţi le poţi prepara acasă,într-un mod natural şi sigur? Dacă ai pielea sensibilă atunci măştile din fructe de sezon sunt ideale pentru tine. Trebuie doar să le încerci şi te vei convinge câte beneficii pot aduce. Nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Se găsesc în bucătăria noastră. Citeşte mai departe şi vei afla cum să prepari câteva măşti eficientei. Iată despre ce este vorba!

Masca cu căpşuni,în funcţie de tipul de ten

-         Dacă ai tenul gras atunci ai nevoie de o mască care să degreseze porii. Ei bine,ai nevoie de 4-5 căpşune coape. Striveşte-le apoi amestecă-le cu o jumătate de linguriţă de argilă. Dacă amestecul nu este destul de omogen mai subţiază-l cu câteva picături de apă minerală. Aplică această mască uniform (faţă,gât şi decolteu) şi aşteaptă 35 de minute. În acest timp vitaminele şi minerale din fructe şi argilă vor acţiona asupra tenului cu probleme,îl vor hrăni şi îl vor curăţa în profunzime. Vei fi mulţumită de rezultat abia dupa două-trei săptămâni. Masca se aplică pe faţă o dată sau de două ori pe săptămână. Opţional,după ce ai înlăturat masca de pe ten cu apă călduţă,îţi poţi spăla faţa cu ceai de nalbă sau muşeţel.

-         Dacă ai tenul uscat atunci poţi încerca aceeaşi reţetă,însă în loc de argilă trebuie să amesteci căpşunile zdrobite cu smântână. Aplici pe ten şi stai 30 de minute. Apoi te speli pe faţă cu apă călduţă. Rezultatul? O piele suplă şi care străluceşte de frumuseţe. Pentru tenul mixt,masca de căpşune se prepară cu iaurt.

Cireşele redau elasticitatea pielii

Cu un efect anti-îmbătrânire,cireşele preparate sub măşti cosmetice decongestionează şi tonifiază faţa. La fel de bune şi în cazul tenului obosit şi uscat de razele de soare,măştile de cireşe se aplică pe faţă de două-trei ori pe săptămână. Cum? Striveşte cinci-şase cireşe mai coapte într-un bol. Pentru o aplicare mai uşoară şi uniformăpoţi adauga o jumătate de linguriţă de amidon alimentar. Această mască se lasă pe faţă timp 20 de minute. Rezultatele se văd abia după una,două săptămâni.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg