Spune «adio» vergeturilor!

1 61363 original jpg jpeg

Vergeturile sunt cicatrici fine pe corp, care au o culoare mai deschisă decât pielea. Ele apar prin întinderea pielii şi au un aspect inestetic. Iată cum scapi de ele!

Vergeturile apar la adolescenţi,când de obicei corpul se rotunjeste şi ia contur,la orice persoană (indiferent de vârstă) care slăbeşte sau se îngraşă brusc şi la un număr mare dintre femeile gravide. Tratamentele hormonale,ereditatea,excesele sau restricţiile alimentare fac şi ele parte din cauzele care duc la apariţia lor.

În mod normal,vergeturile apar pe sâni,sale,abdomen,fese,pulpă superioara,genunchi şi chiar spate! La femeile însărcinate,vergeturile sunt predominante pe abdomen şi pe sâni.

Dacă vrei să scapi de vergeturi,foloseşte o cremă hidratantă cu colagen sau ulei hrănitor de corp după fiecare duş. La fel de eficiente sunt şi tratamentele cu vitamina E şi unt de cacao,care fac pielea mai fină şi mai elastică.

Nu în ultimul rând,exerciţiile fizice şi hidratarea zilnică sunt de folos şi te ajută să elimini cicatricile de pe piele. De asemenea,la farmacii sau în magazinele de specialitate găseşti produse special concepute pentru a vindeca aceste neplăceri.



Recente

caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg