Trucuri de aplicare corectă a rujului

1 71038 original jpg jpeg

Este nelipsit de pe buzele femeilor de la primele ore ale dimineţii, fiind o componentă esenţială a machiajului de seară. Iată ce trebuie să faci pentru a-l aplica perfect!

Rujul roşu

Această nuanţă de ruj atrage atenţia asupra buzelor şi face fiecare ieşire a ta,una de neuitat. Pentru ca buzele tale să pară mai pline,nu te grăbi atunci când îl aplici. Conturează-ţi cu grijă buzele şi efectul va fi vizibil.

Rujul în culori pastel

Înainte să foloseşti creionul de contur aplică pe buze o bază pentru machiaj. Astfel,culoarea se va prinde mai bine. Evită să foloseşti creion contur într-o nuanţă mai deschisă decât culoarea naturală a buzelor tale,pentru că efectul estetic va fi neplăcut.

Citeşte şi:

Cum să-ţi faci propriul ruj de casă

Cum alegi rujul perfect

Rujul în nuanţe sidefate

Aceste nuanţe sunt menite să facă buzele mai pline,însă nu tuturor le vine bine aceste nuanţe. Dacă ai tenul mai măsliniu,culorile sidefate pot fi supărătoare pentru ochi,iar de multe ori evidenţiază liniile din buze. Foloseşte în schimb rujurile cremoase,care oferă un strop de strălucire buzelor.

Rujuri mai rezistente

Dacă rujul se duce repede de pe buze,poţi apela la acest truc pentru a-l face mai rezistent. Aplică înainte de machiaj,pe buze,un strat de pudră translucidă,un strat de ruj,un alt strat de pudră şi din nou un strat de ruj. Pudra va absorbi uleiul în exces din ruj şi-l va face mai rezistent la transfer.

Rujurile mate

Sunt cele care tind să usuce buzele. Pentru a evita acest lucru aplică mai întâi pe buze un strat de gloss,după care rujul. Consistenţa cremoasă a glossului va împiedica uscarea buzelor.

Pentru rujurile tari

Ţi-ai cumpărat un ruj nou şi ai observat că nuanţa lui este puţin prea puternică pentru a fi purtat zi de zi? Nu este cazul să-l porţi doar seara. Tot ce trebuie să faci este să-l amesteci cu un ruj într-o nuanţă mai deschisă,sau mai bine cu un gloss. La fel de eficientă este şi pudra autobronzantă.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg