Trucuri pentru ochi strălucitori

1 62950 original jpg jpeg

O privire odihnită şi strălucitoare îţi dă un aer tânăr şi pozitiv. Cu trucurile noastre, vei câştiga mereu lupta cu vârsta.

Masaj pentru zona ochilor

Primul pas către un machiaj perfect este să estompezi pungile de sub ochi,problemă pe care o au majoritatea femeilor,din cauza stresului şi a oboselii. Astfel,trebuie să recurgi la un masaj special pentru zona ochilor,numit „drenaj limfatic”,pe care-l poţi face chiar tu. Nu trebuie decât să masezi uşor,timp de cinci minute,cu degetele inelare,începând de la colţurile interioare ale ochilor până la cele exterioare.

Pensează-ţi corect sprâncenele

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ţii cont este că nu poţi avea o privire luminoasă dacă nu ai sprâncenele pensate corect. Este esenţial să le găseşti forma şi grosimea potrivită.

De aceea, apelează la un specialist pentru început. După aceea, te poţi pensa singură ,acasă, respectând forma dată de acesta.

Foloseşte dermatograful alb

Aplicat pe pleoapa inferioară, sub gene, creionul dermatograf alb va face ca privirea ta să fie mult mai luminoasă.

Totodată, la femeile cu ochii mici, va da o senzaţie de mărire şi va crea o privire pătrunzătoare. Astfel, ochii tăi nu vor mai arăta niciodată obosiţi.

Alege farduri în culori nude

Pentru ca privirea ta să aibă un aer proaspăt pe tot parcursul zilei,ai grijă să foloseşti un fard de pleoape în tonuri naturale (bej, nuanţe deschise de maro). Dacă vrei să foloseşti alte nuanţe, ai grijă să le asortezi la forma ochilor, pentru a sublinia privirea.

Dacă ai ochi verzi, foloseşte un fard lila, iar dacă ai ochi căprui, alege unul kaki. Pentru ochi albaştri, este ideală o nuanţă de gri deschis, iar pentru ochi negri, roz piersică. Un alt truc pe care-l folosesc specialiştii în make-up: fără nuanţe sidefate, căci scot la iveală toate imperfecţiunile.

Anticearcănul, de nelipsit

Pentru o privire plină de viaţă, ai nevoie şi de un anticearcăn, care să fie cât mai apropiat de culoarea naturală a tenului tău. Când îl alegi, ţine cont de tipul de ten pe care-l ai. Astfel, dacă tenul tău este deschis la culoare, alege un anticearcăn spre galben, iar dacă tenul este închis, foloseşte un anticearcăn spre portocaliu.



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg