Testul viitorului îţi poate spune la ce să te aştepţi în viaţa ta, iar tot ce trebuie să faci este să priveşti cu atenţia imaginile în care apar caii şi să alegi pe cel pe care tu îl consideri a fi cel mai frumos.

Citeşte şi:  Un tată a făcut amor cu soţia fiului său, pe bancheta din spate a maşinii: ”O iubesc şi mi-aş lăsa soţia pentru ea!”

Iată interpretările, în funcţie de alegerea pe care ai făcut-o:

1. Eşti în căutarea liniştii şi confortului, dar vezi un obstacol în faţa ta. Ştii exact ce vrei, dar înţelegi că, fără efort, nu poţi realiza acest lucru.

Acum este momentul perfect să depăşeşti dificultăţile. De ce să amâni? Da, problema poate părea înfricoşătoare, dar cu cât aştepţi mai mult, cu atât eşti mai nervos şi mai departe de atingerea obiectivului tău. Acţionează!

2. Eşti atras(ă) de tot ce este frumos şi estetic. Îţi plac lucrurile frumoase. Cel mai probabil, oamenii îţi cer deseori părerea, în special în problemele legate de gust. Trăieşti cu convingeri puternice despre cum ar trebui să meargă lucrurile. Nu este nimic în neregulă, dar ceilalţi ar putea să simtă că eşti prea critic(ă).

3. Alegerea acestui cal înseamnă dragostea pentru viaţa de calitate. Apreciezi ordinea, eleganţa, exactitatea, bunele maniere şi decenţa. Acestea sunt calităţi minunate şi, prin urmare, oamenii te consideră demn de respect. Însă încearcă să nu arăţi prea „aspru”. Fii curajos – uneori poţi încălca regulile. Acest lucru nu numai că te va înveseli, dar îţi va deschide şi uşi care au fost închise mult timp.

4. Cel mai probabil, cauţi o oportunitate de a deveni mai liber în acţiunile tale. S-ar putea să fi fost copleşit de probleme în ultimul timp (de muncă, sociale sau financiare), iar acum vrei să te eliberezi. În loc să te ascunzi de lucruri care te deprimă, adună-ţi puterea şi înfruntă problemele. Nu le evita, concentrează-te pe soluţionarea lor. Astfel vei scăpa de necesitatea de a fugi.

Citeşte şi: Asta da mireasă îndrăzneaţă! Invitaţii nici nu au putut să-i vadă faţa

5. Alegerea acestui cal vorbeşte despre bunătate, calm şi grijă. Datorită tendinţei tale înnăscute de empatie, oamenii au încredere în tine. Grija pentru altă persoană îţi oferă plăcere. Însă nu uita să ai grijă şi de tine. Cert este că pentru a ajuta alţi oameni, tinzi să uiţi de propriile nevoi.  Mai întâi ajută-te pe tine şi apoi gândeşte-te la alţii. În caz contrar, totul se poate transforma în suferinţă.

6. Apusul soarelui simbolizează sfârşitul, prin urmare, ai ajuns în punctul în care se termină ceva.  Te împovărează ceva, provocându-ţi o dorinţă puternică de a scăpa de stres şi de a petrece timpul în linişte şi pace.  Din fericire, mai devreme sau mai târziu, totul se încheie. Aceasta este o perioadă dificilă, dar va trece şi ea. Dar pentru asta va trebui să depui în mod conştient anumite eforturi. Nu renunţa. Manifestă iniţiativa şi du lucrurile la bun sfârşit.

7. Această alegere vorbeşte despre dragostea ta pentru distracţii şi lucruri neobişnuite. Îţi place umorul, gândirea pozitivă şi râsul. Aceasta este o caracteristică excelentă şi atrage oamenii. Însă fii atent la detalii. Să fii optimist şi să râzi este bine, dar ai grijă să nu pierzi legătura cu lumea reală. Dacă trebuie să iei o decizie importantă, oferă-ţi suficient timp pentru a te gândi la ea.

8. Prin alegerea ta arăţi că doreşti să preiei controlul asupra unei situaţii confuze. Ţi se pare că nu mai ai control asupra vieţii tale? Ai un copil obraznic, o datorie mare sau un şef ilogic? Indiferent de situaţie, vrei să adaptezi situaţia după standardele tale. Din păcate, pe termen lung, această metodă nu va da rezultatele dorite. Poţi amâna soluţia la această problemă pe mai târziu, dar ea nu va dispărea. Astfel, armăsarul sălbatic închis în grajd va deveni şi mai furios. În loc să te ascunzi de problemă, priveşte-o în ochi. Dacă motivul apariţiei ei este o altă persoană, nu o forţa să se adapteze nevoilor tale. Găsiţi o soluţie care să se potrivească ambelor părţi.

Sursa: relatii.net