Uită-te ce formă are rujul tău şi citeşte interpretările de mai jos:

Rujul cu vârf în formă de con

Dacă, după o utilizare îndelungată rujul tău are o formă conică, acest lucru spune că personalitatea ta nu va lăsa pe nimeni indiferent, scrie relatii.net. Fie eşti foarte iubită, fie urâtă. Verdict. Eşti un adevărat lider, o persoană pe care o vor urma mulţi oameni şi pe care îi vei acoperi cu spatele tău curajos, dacă situaţia o cere.

Rujul cu vârf plat

O astfel de femeie este inteligentă, optimistă, veselă şi plină de idei. Ea va găsi o cale de ieşire chiar şi din cea mai lipsită de speranţă situaţie. Te-ai recunoscut? Verdict. Eşti un element important al oricărui grup social. Cine altcineva, dacă nu tu vei face cea mai dificilă muncă, vei îmblânzi un client încăpăţânat şi vei înveseli această petrecere plictisitoare?

Citeşte si: Oana Radu, dezvăluiri teribile despre fostul iubit: ”M-a înşelat de multe ori. M-a lăsat cu datorii de trei miliarde!”

Rujul cu vârf rotunjit

Dacă ai un astfel de ruj, acesta poate vorbi despre o dorinţă constantă de ordine, capacitatea de a crea confort în casă în care miroase a mâncare delicioasă, iar copiii sunt fericiţi. O astfel de persoană se distinge printr-un potenţial creativ mare, iubire de cărţi şi de artă, ştie să creeze lucruri frumoase. Verdict. Familia este cea importantă pentru tine. Eşti acea legătură care va aduna toate rudele împreună şi va crea un mediu favorabil. Eşti o mamă şi o soţie adevărată, o persoană care apreciază foarte mult valorile familiei, care oferă sfaturi, sprijin şi grijă.

Rujul cu vârf „neatins”

Dacă rujul tău are aceeaşi formă ca la cumpărare, se poate spune că eşti o persoană cu reguli stricte. Eşti o perfecţionistă la care totul se află la locul său, după înălţime, culoare sau volum. Verdict. Eşti o persoană responsabilă care nu va încălca niciun termen, va finaliza lucrul la timp şi în cel mai perfect mod. Aduci ordine în această lume.

Rujul cu vârf plat, dar teşit

O astfel de femeie în copilărie cel mai probabil se juca în compania băieţilor, se urca în copaci şi era liderul piraţilor. Cu siguranţă te recunoşti în această descriere, nu? Verdict. Eşti un adevărat experimentator şi aventurier. Şi dacă perfecţionistul aduce ordine în lume, tu îl suplimentezi cu un haos favorabil. Cu îndrăzneală accepţi orice angajamente şi faci totul perfect, descoperind noi faţete şi posibilităţi ale acestei lumi.

Citeşte şi: Ce a răspuns Delia atunci când a fost întrebată unde şi-a operat buzele: ”Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog!”

Rujul cu vârf ascuţit

Vârful ascuţit al rujului aparţine femeilor ce au o energie s*xuală incredibilă, care atrage bărbaţii. Aceste femei au întotdeauna un plan clar de acţiune. Dar, în ciuda răcelii şi prudenţei aparente, în sufletul lor există un loc pentru sentimente şi sinceritate. Verdict. În ciuda s*xualităţii şi abilităţilor magnetice – ai o inimă caldă şi un suflet bun. Cu toate acestea, nu toată lumea poate ajunge la acest punct, pentru că alegi oamenii cu grijă.

Rujul cu vârf asimetric

Aceste femei au întotdeauna nevoie de sprijin. Şi ele neapărat vor cere ajutor. Dar, în ciuda caracterului distrat şi uşor infantil, sunt fiinţe foarte creative şi ideologice, cu planuri grandioase.