Site-ul conţine informaţii despre Simona Halep şi despre meciuri, dar şi ştiri din viaţa sportivei. 

"Salutare! Sunt fericită să vă anunţ că noul meu site a fost lansat. Intră pe simonahalep.com pentru a vedea unde joc, pozele şi cele mai importante ştiri. Sper să vă placă. Aştept părerile voastre. Ne vedem curând", a fost mesajul postat de Simona Halep pe contul oficial de Facebook, pe 1 decembrie. 

Deşi site-ul nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, afacerile sportivei înfloresc. 

Averea Simonei Halep este estimată la 26.081.792$, adunată în 12 ani de evoluţii măreţe pe terenurile din circuitul profesionist, dintre care suma de 5.345.777$ a fost câştigată doar în 2018. 

Simona Halep deţine o casă în Constanţa, o cafenea ce îi poartă numele, tot în oraşul natal, şi un hotel în Poiana Braşov. Peste 20.000 de turişti au trecut pragul Drachenhaus, enorm, dacă ţinem cont că vorbim despre o unitate cu 24 de camere. 

Halep va cheltui 500.000 de euro în reamenajarea construcţiei, care, la finalul lucrărilor, va avea un etaj în plus. Acum, hotelul Simonei are 24 de camere, un apartament, o saună, restaurant şi bar. Lucrările vor începe la 1 aprilie.

Citeşte şi: Aşa arată maşina primită de Simona Halep după ce a devenit numărul 1 mondial

De asemenea, cea mai bună jucătoare de tenis a României a achiziţionat în ultimii ani mai multe proprietăţi în Constanţa şi în împrejurimi. În planurile familiei Halep se află şi construcţia unui hotel cu şapte etaje, în Mamaia.  

Sursă: digisport.ro