Portocaliu, pentru o viaţă mai bună

Cum este o culoare provenită din combaţia de galben cu roşu, portocaliul atrage un echilibru între putere şi energie bună. Această culoare îţi va aduce în mod sigur mai multă încredere în forţele proprii. Vei fi gata să faci faţă celor mai mari provocări care ţi se vor ivi în cale, deoarece vei avea siguranţa că rezultatele vor fi pe măsura implicării tale. Culoarea portocalie este cunoscută ca una care aduce prosperitate.

Galben, la interviu

Iată o culoare care te ajută să fii mai creativă. Are o energie pozitivă de aceea, dacă ai o zi nu tocmai bună, îţi va reda starea de spirit bună de care ai nevoie. Alege haine în tonuri de galben pentru a fi deschisă oportunităţilor de care vei avea cu siguranţă parte. Te vei surprinde cât de uşor îţi va părea să te manifeşti fără teamă. Poartă o rochie într-o nuanţă închisă de galben la un interviu pentru a te remarca.

Roşu, pentru curaj şi încredere în sine

Porţi adesea haine în culoarea roşie? Înseamnă că vrei să treci drept o persoană încrezătoare şi puternică. Roşul este asociat cu puterea şi cu norocul la bani. În China, se crede că este o culoare a bogăţiei şi a sănătăţii, motiv pentru care folosesc mult roşu pentru a-şi decora casele şi locurile de muncă. Ai putea încerca şi tu să adaugi puţin roşu în decorul casei tale. Câteva perne roşii, o cuvertură stacojie, un covoraş în roşu – toate îţi vor schimba starea de spirit proastă şi te vor ajuta să dai mai mult randament dacă lucrezi de acasă.

@shutterstock