Actorul şi cântăreţul Justin Timberlake (40 de ani), câştigător al Premiului Grammy şi tată a doi copii, a plătit 8,3 milioane de dolari pentru proprietatea de 13.530 de metri pătraţi pentru care cere acum 35 de milioane de dolari. Se întâmpla în 2002, după separarea sa de grupul NSYNC şi începerea unei cariere solo care i-a adus succesul dorit.
Proprietatea, cu o grădină mare de legume, este probabil una dintre cele mai mari din zonă. Cuplul deţine proprietăţi şi în New York, Montana şi Tennessee, de aceea au petrecut mai puţin timp în Los Angeles.
 

Proprietatea i-a aparţinut cândva starului Errol Flynn


Vila spaniolă, situată în apropiere de Mulholland Drive, a fost construită pe ceea ce a fost odată parte a proprietăţii starului Hollywood Erroll Flynn şi oferă privelişti panoramice ale Los Angeles-ului. În anii 1940, Errol Flynn a construit un complex cu pasaje ascunse, potrivit cărţii „Errol Flynn Slept Here”, de Robert Matzen şi Michael Mazzone.

În anii `80, casa a fost distrusă, iar terenul a fost împărţit. Actriţa Helen Hunt a construit o casă pe o zonă de aproximativ 13.000 de metri pătraţi pe care a vândut-o mai târziu lui Timberlake. Artistul a cumpărat, de asemenea, un lot vacant, de aproximativ 28.000 de metri pătraţi, de la Helen Hunt, care se află în spatele reşedinţei principale şi oferă intimitate suplimentară.
 

Conacul îmbină stilurile modern şi rustic