Care sunt nativii care se despart în următoarele luni, află mai jos:

Berbec

Viaţa amoroasă a nativilor născuţi în zodia berbec este influenţată de prezenţa planetelor Marte şi Venus. În lunile următoare vor lipsi oportunităţile romantice şi pasiunea, astfel că cei aflaţi în relaţii de lungă durată s-ar putea confrunta cu probleme şi întrebări legate de continuarea acesteia. Berbecii sunt impulsivi şi nu acceptă mai puţin decât consideră ei că merită, dacă se simt restricţionaţi, neapreciaţi sau limitaţi pot ieşi cu uşurinţă dintr-o relaţie, potrivit yve.ro.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Viaţa celor născuţi în zodia Balanţă se poate schimba radical

Îţi recomandăm să te concentrezi pe armonia relaţiei dedicând mai mult timp persoanei iubite. Planificaţi şi ieşiţi mai frecvent împreună, surprindeţi-vă cu mici cadouri şi nu uita să apreciezi fiecare moment!

Taur

Anul 2020 aduce în următoarea perioadă o serie de schimbări în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul. Vor exista anumite probleme atât pentru cei care nu sunt în relaţia potrivită, cât şi pentru cei care şi-au găsit sufletul pereche. Încăpăţânarea şi dorinţa de a avea dreptate în orice dispută sunt cauzele principale care pun în pericol relaţia.

Te sfătuim să gestionezi conflictele cu atenţie faţă de persoana iubită şi să reduci agresivitatea specifică zodiei tale pentru a crea starea de beatitudine.

Care sunt cele mai rele şi duşmănoase zodii. Trebuie să te fereşti de ele

Gemeni

Lucrurile vor scăpa de sub control în cazul nativilor Gemeni, care vor fi nevoiţi să-şi gestioneze problemele din sfera amoroasă. Ba mai mult, atmosfera de acasă poate să devină tensionată şi poate provoca disconfort. Ba mai mult, sunt predispuşi la o separare, întrucât de cele mai multe ori reacţionează impulsiv şi au tendinţa de a lua decizii nechibzuite.