Fiecare persoană are maliţiozităţile ei, căci nimeni nu este perfect. Dar cei mai mulţi îşi controlează aceste porniri sau nu fac rău cu bună ştiinţă.

Însă nativii din unele zodii fac excepţie. E bine să ştii care sunt şi să fereşti de ei, căci, odată ce i-ai supărat, nu mai e cale de întoarcere.

Născuţi sub semne zodiacale puternice, au un caracter răzbunător şi nu vor ezita să se manifeste atunci când consideră că sunt îndreptăţiţi.

Care sunt zodiile cele mai rele şi duşmănoase din tot horoscopul, află mai jos:

3 zodii care suferă enorm în dragoste. Sufletul lor va fi cu greu împlinit 100%

Scorpion

Scorpionul este văzut ca cel mai negru semn zodiacal, potrivit unica.ro. El este cea de-a opta zodie şi ocupă cea de-a opta casă. În numerologie, cifra opt este cifra distrugerii. Cea de-a opta casă simbolizează sexul, moartea şi renaşterea. Planeta lor tutelară este Pluto, planeta lui Hades, zeul Infernului. Pluto este planeta asociată corupţiei şi a folosirii greşite a puterii. Asta îi face pe Scorpioni să fie extrem de puternici, dar intoleranţi.

Vor reuşi în viaţă pentru că nu vor tolera miciunile şi vor şti ceea ce îşi doresc. Din păcate, Scorpionul va fi extrem de duşmănos cu persoanele care au aceleaşi calităţi, care îi vor sta în cale. Animalele asociate cu acest semn zodiacal spun multe şi despre caracterul lui: scorpionul, păianjenul şi şarpele. Toate aceste animale au potenţial veninos.

Capricorn

Capricornul este o zodie contradictorie, pare inofensivă, dar ascunde multe secrete şi duşmănii. Semnul Capricorn se va dispensa repede de persoanele care nu-l ajută sau nu îi aduc contribuţii destinul său, va folosi oamenii pentru a-şi atinge scopul. Acest semn este unul foarte practic, va ştii să administreze banii şi să aloce bugete. Din păcate, astfel de oameni scrupuloşi şi organizaţi vor duşmăni pe ceilalţi care nu îndeplinesc aceste calităţi.

A zecea casă este casa dominată de Capricorn, este casa succeselor în carieră, a managerilor, a oamenilor puternici. De aceea, puterea le aduce capricornilor şi avere. Averea le aduce respectul celorlalţi. Cine nu respectă Capricornul va avea de suferit. Zodia Capricorn nu îşi dezvăluie niciodată emoţiile, aşa că va dispreţui oamenii care plâng sau râd cu uşurinţă.

Martie, lună de foc pentru Vărsător! Horoscop pentru fiecare zodie în luna Mărţişorului!

Peşti

Peştii nu suportă să fie contrazişi. Vor duşmăni în linişte pe toţi cei care nu îi înţeleg. Planeta tutelară Neptun le va aduce instabilitate, superficialitate şi plictiseală. Trăind în lumea lor perfectă, dar imaginară nu înţelege că oamenii nu vor să fie mereu ajutaţi sau sfătuiţi. Neînţelegerile astea îi fac ţâfnoşi, duşmănoşi şi instabili emoţional, dar ceilalţi nu vor şti niciodată ce e în sufletul lor pentru că nativii zodiei Peşti tac mâlc, ca orice peşte.