Care sunt nativii care au noroc în dragoste, află mai jos:

1. Taur
Femeie Taur are noroc în dragoste deoarece ea ştie foarte bine ceea ce îşi doreşte şi nici nu se implică în relaţii alături de parteneri cu care simte că nu poate rezona. Preferă să aştepte până când să găsească partenerul potrivit ei, mai cu seamă că uneori se poate ataşa repede de o persoană şi nu vrea să fie dezamăgită, potrivit elle.ro.

Horoscop complet luna aprilie. Zodia Balanţă, înconjurată de iubire şi de surprize din partea partenerului de viaţă

2. Rac
Femeia Rac este cunoscută pentru sensiblitatea de care dă dovadă. Se implică în totalitate în relaţii, iar din acest motiv până acum aproape toate au fost de lungă durată. Pentru ea, fiecare relaţie este o şansă de a acumula noi experienţe definitorii personalităţii ei.

3. Fecioară
Trebuie să recunoaştem, femeia Rac nu este foarte romantică şi nici nu face eforturi în acest sens, însă ea are noroc în dragoste. Acest lucru se datorează naturaleţii, asumării şi a faptului că spune încă de la început ceea ce îşi doreşte.

24 martie, Lună Nouă în Berbec. Astrele favorizează din plin zodia Peşti, în special în casa banilor

4. Peşti
Femeia Peşti este extrem de visătoare şi îşi doreşte să aibă o relaţie precum cele pe care le vede în filme. Chiar dacă acest lucru nu e posibil, ea are noroc în dragoste deoarece preferă să vadă ceea ce este mai bun în oameni şi apreciază fiecare experienţă.