Care sunt zodiile care nu au încredere în nimeni şi îşi ţin secretele bine ascunse, află mai jos: 
 
Berbec
Sunt ca o stană de piatră. Dacă au o problemă preferă să o ascundă şi să o disece singuri, în propriile gânduri. Nu cer sfaturi şi nu acceptă ajutor nici în cele mai grele momente, pentru că au senzaţia că la un momentdat vor regreta şi li se va reproşa faptul că au fost într-o astfel de situaţie. Sunt mereu cu ochii în patru pentru a nu fi trădaţi pe la spatele lor, căci în caz contrar vor suferi enorm, potrivit Observator.tv

 
Balanţă 
Nativii Balanţă sunt extrem de misterioşi. Când au un plan bine stabilit, nimeni şi nimic nu îi poate schimba, nicio persoană nu le poate spune ce sau cum să facă pentru a atinge succesul. Ei ştiu cel mai bine. Nu au nevoie de sfaturi, nu au nevoie de ajutor, au nevoie doar de aplauzele binemeritate, la final. Sunt genul de persoane fixiste care îşi fac planuri, shiţe, liste pentru a avea totul bine pus la punct. 
 
Scorpion 
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal preferă să privească şi să analizeze oamenii din umbră. Nu au încredere, văd în fiecare om câte o urmă de invidie, dispreţ şi preferă să stea departe de aceste energii negative. De obicei au foarte puţini prieteni, dar oamenii pe care îi lasă în viaţa lor trebuie să dovedească faptul că le sunt fideli. Ca să le câştigi încrederea însă e cale lungă, iar cu fiecare greşeală îşi pot schimba radical părerea despre tine.