Care sunt zodiile care se vor confrunta cu tensiuni în relaţia de cuplu, află mai jos:
 
Scorpion
Nativii acestei zodii nu au avut prea multă experienţă în trecut şi nu s-au concentrat pe persoana iubita, motiv pentru care apar probleme între ei şi nu reuşesc să se înţeleagă. Sunteţi o persoană politicoasă, dar mai aveţi momente când sunteţi distras şi nu vă mai puteţi concentra pe ceea ce faceţi. Veţi reuşi să refaceţi total această relaţie dacă vă rezervaţi suficient timp pentru ea.
 
Taur
Nativii acestei zodii au stat mai mult pe la locul de muncă şi nu au avut aşa de mult timp să discute cu sufletul pereche. Dumneavoastră sunteţi o persoană calmă şi liniştită, dar şi foarte sensibilă care pune toate cuvintele dure la suflet. Aveţi un strop de duritate, dar nu iese când aveţi nevoie în momente importante. Veţi reuşi să rezolvaţi această problemă cu ajutorul sufletului bun şi imaginaţiei bogate, potrivit sfatulpărinţilor.ro
 
 
Săgetător
Nativii acestei zodii au reuşit să se descurce în fiecare problemă care a apatut între ei doi, dar de data asta o să îi fie mai greu. Universul a observat prin ce greutăţi treceţi şi o să vă trimită Planeta dragostei, Soarele, ca să vă ajute să reparaţi şi această problemă. Aveţi o stimă de sine ridicată, o pasiune pentru muncă şi aveţi extraordinar de multă ambiţie. Gândurile pozitive vă sunt mereu alături şi reuşiţi să scăpaţi din orice bucluc cu ajutorul lor.