Iată care sunt cele trei zodii cu noroc în dragoste în luna mai. 

Săgetător

Cu toate problemele care au apărut până acum, Săgetătorii nu au uitat să se bucure de viaţă şi să menţină vie dragostea în viaţa lor. Iar luna aceasta, iubirea va fi cea care le va aduce cele mai mari bucurii. Fie că eşti căsătorită sau doar într-o relaţie nou începută, zilele vor fi pline de dragoste şi vei avea alături de tine un partener de încredere.

Citeşte şi: Trei zodii îşi întâlnesc marea dragoste în următoarele luni. Bat clopote de nuntă!

Vărsător

Luna aceasta îţi aduce multă dragoste şi linişte în familie. Jupiter, astrul care ocroteşte viaţa intimă a nativilor din Vărsător, aduce veşti bune îndrăgostiţilor precum şi celor care vor să îşi refacă viaţa. Dacă eşti singură, în a doua jumătate a lunii mai vei avea câteva şanse să îţi găseşti un partener, un bărbat în care poţi avea cu adevărat încredere.

Peşti

Începe o perioadă de relaxare şi o lună în care dragostea pare să câştige tot mai mult teren în viaţa ta. Încă din prima săptămână, te bucuri de mai mult timp liber şi te întâlneşti mai des cu persoana iubită. Dacă aţi avut discuţii neplăcute în trecut, veţi trece peste ele şi veţi fi mult mai apropiaţi. Dacă sunteţi deja căsătoriţi, se pare că veţi munci cot la cot să vă îndepliniţi un vis.

 

Sursă: libertatea.ro