Ziua Copilului este sărbătorită în întreaga ţară prin activităţi dedicate prichindeilor. Iată câteva evenimente de 1 iunie 2019, în Bucureşti, la care părinţii pot merge împreună cu copiii lor. 

Activităţi de Ziua Copilului 2019, în Bucureşti

1uniFEST - Cel mai Itsy Bitsy Festival, Parcul IOR

În 2019, pe 1 iunie, Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti va găzdui 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival, în care aducem activităţi pentru toată familia, jocuri şi concursuri, distracţie şi o mulţime de surprize! Ne vom distra de minune, timp de 12 ore, de la 8 dimineaţă la 8 seară, cu cele mai îndrăgite personaje Itsy Bitsy şi ne vom bucură împreună de cea mai Itsy Bitsy Zi Naţională din an – Ziua Copilului! 

 

1 Iunie la Clinceni Airshow – un spectacol dedicat copiilor!

De 1 Iunie suntem aşteptaţi la Clinceni Airshow – un spectacol dedicat copiilor! Vom avea parte de: Hawks of România, White Wings , Blue Wings România, Balon cu Aer Cald, zboruri introductive cu avion ultrausor şi planor, zboruri în tandem cu paraşuta, soare şi voie bună!

 

1 ZURLI E!, cel mai mare carnaval pentru copii

Gaşca Zurli îi aşteaptă pe toţi fanii să vină costumaţi de carnaval. Se va  face o super paradă, se va dansa dansa şi  se va cânta. Şi personajele Gaşca Zurli vor fi mascate, aşa cum nu au mai fost văzute.Sunt pregătite şi alte surprize pe placul micuţilor.
Citeşte întreaga ştire: Ce poţi face de 1 Iunie în Bucureşti. Evenimente inedite, organizate de Ziua Copilului.

 

Magic Place Aqua ParK – 1-2 iunie

În weekendul 1-2 iunie Magic Place Aqua Park dă oficial startul noului sezon: #MareaBalaceala 2019. Special de ziua celor mici, cele mai iubite personaje de poveste vor veni la piscină într-o paradă de zile mari.
 

Cărtureşti Playground – Festival de joc si joacă 31 Mai – 1 Iunie 2019

La Grădina Verona se desfăşoară Cărtureşti Playground, ediţia a doua.Două zile intense cu ateliere, jocuri de inteligenţă, logică, memorie, dexteritate în perioada 31 mai-1 iunie, lagrădina Verona, în intervalul orar 11:30 la 17:30.

 

Experimente cu Reacţie şi Distracţie! - Ateliere de experimente pentru copii 4-12 ani

Clubul Copiilor Isteţi va aşteaptă sâmbătă 1 iunie – ora 12.15, cu o serie nouă de Experimente cu Reacţie şi Distracţie! Oare cum poţi face zăpadă, chiar dacă a venit vara? Sună a magie, însă la experimentele noastre, veţi vedea că totul este ştiinţă! 

 

Festivalul Opera Copiilor 2019 - Opera Comică pentru Copii (24 mai- 16 iunie)

Aflat la a cincea ediţie, Festivalul Opera Copiilor sărbătoreşte ziua tuturor copiilor şi aduce numeroase activităţi şi surprize la sediul nostru, inclusiv în curţile exterioare! 

 

Zilele copilului la teatrul Odeon

Sâmbăta aceasta, 1 iunie, în intervalul orar 11:00 – 18:00, copiii de toate vârstele sunt invitaţi să pătrundă în universul magic şi plin de aventuri din spatele porţilor Teatrului Odeon: cea de-a II-a ediţie a ZILEI COPILULUI @ODEON. Un tunel magic îi conduce către povestea măştilor de teatru, o cărare a ghicitorilor le pune la încercare pofta de joacă, pe o corabie a viselor se cufundă în marea bucuriilor, întreaga sală Majestic le deschide o lume nouă, în care ei devin actori şi sunt, deopotrivă, fermecaţi de pe pontonul din Auditorium Majesticum.
 

Săptămâna Copiilor - Trapped Room Escape (1-7 Iunie)

Păşeşte împreună cu cei mici în într-o aventură memorabilă, plină de mistere şi indicii ce aşteaptă sa fie descoperite! La Trapped, dedicăm săptămâna 1-7 iunie copiilor! Le oferim preţ unic de 40 RON/persoană pentru participarea la orice cameră de escape room, inclusiv CANDYLAND. Ce mai aştepţi?


Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2019 - Ediţia a XIV-a @ ROMEXPO (29 mai – 2 iunie)

Salonul Internaţional de Carte Bookfest va avea loc în perioada 29 mai – 2 iunie, la Complexul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, în pavilionul B2. Invitatul de Onoare al acestei ediţii va fi Marea Britanie.


 

Sursă: gokid.ro, libertatea.ro