Gesturi prin care-ţi dovedeşte că te iubeşte-Te înveseleşte

După o zi lungă de muncă,în care lucrurile nu au decurs aşa cum ţi-ai fi dorit,vii acasă supărată. Nici nu este nevoie să-i spui ceva,deoarece deja ştie că ceva este în neregulă cu tine şi este gata să te asculte. Ei bine,acesta este un semn că ţine la tine şi că vrea să te vadă fericită. Un cuvânt bun spus la timpul lui şi un umăr pe care să plângi sunt tot ceea ce ţi-ai putea dori de la partenerul tău.


Gesturi prin care-ţi dovedeşte că te iubeşte-Te susţine în tot ceea ce faci

Nu-ţi place ceea ce trebuie să faci la locul de muncă şi din acest motiv vii seara acasă tristă şi obosită. Dacă el îţi spune că a venit momentul să renunţi este pentru că vrea să te vadă fericită. Dacă te iubeşte te va încuraja să-ţi urmezi pasiunile,oricât de simple şi fără viitor vor părea la prima vedere. De asemenea,dacă se gândeşte la viitorul tău şi la cum va arăta viaţa voastră peste câţiva ani este un semn că ia relaţia voastră în serios şi nu este doar o aventură.

Gesturi prin care-ţi dovedeşte că te iubeşte-Îşi aduce aminte toate detaliile

Oricât de prost ar sta cu memoria în ceea ce priveşte sarcinile cotidiene,partenerul tău nu uită niciodată primul vostru sărut sau ce purtai când te-a întâlnit prima oară. Bărbaţii nu acordă atât de multă importanţă acestor detalii ale relaţiei voastre,dar dacă partenerul tău nu le uită,atunci te poţi considera o norocoasă,deoarece l-ai cucerit pentru totdeauna.