Aşadar, dacă eşti Taur şi în viaţa ta a apărut un Rac, te poţi considera norocos sau norocoasă. Şi nu este singura pereche al cărei grad de compatibilitate în dragoste este 100%. Iată un top 3 al zodiilor cu cea mai bună conexiune amoroasă:  

Zodii compatibile în dragoste: Săgetător şi Vărsător

Aceste două semne zodiacale se potrivesc atât de bine pentru că ambele au o sete enormă pentru aventură şi adrenalină. Le plac lucrurile spontane şi activităţile în aer liber, scrie a1.ro. Săgetătorii au nevoie de cineva care să nu le interzică nimic şi să nu le răpească independenţa şi vărsătorii sunt cei mai înţelegători parteneri pe care i-ar putea avea.

Citeşte şi: Cele mai nefericite cupluri din horoscop! Coşmarul începe când se îndrăgostesc ei

Zodii compatibile în dragoste:Taur şi Rac

Racul este unul dintre cei mai sensibili nativi din zodiac şi sunt înţeleşi 100% de tauri. Aceste două semne zodiacale au cea mai puternică conexiune şi nu numai din punct de vedere fizic, cât şi mental. Se înţeleg perfect şi atracţia dintre cei doi nu se va stinge niciodată. Ambii emană pasiune şi flacăra iubirii va dăinui veşnic.

Citeşte şi: Zodiile care vor suferi teribil! Aceşti nativi vor avea probleme mari în relaţia de cuplu

Zodii compatibile în dragoste: Leu şi Gemeni

Leii simt nevoia să fie mereu admiraţi şi lăudaţi şi, mai ales, să fie în centrul atenţiei, iar acest lucru le este oferit de nativii din gemeni. Aceste zodii au o chimie intensă care este greu de explicat. Gemenii sunt atraşi de firea excentrică a leilor şi leii sunt atraşi de entuziasmul şi de modul în care comunică gemenii.