Iată care sunt cele trei zodii care suferă enorm în dragoste:

Leu

Nativul Leu este un caracter puternic, este mereu activ, mereu deschis pentru orice lucruri noi şi întotdeauna cu cu o doză de bună dispoziţie, scrie fanatik.ro. Se poate discuta deschis pe orice temă cu el, ceea ce îl face să fie destul de popular. Leul este cunoscut ca fiind un mare amator de plăceri, dar este şi generos, teatral, ospitalier. Cu toate acestea, este mai mereu singur. Cucereşte foarte repede, dar nu poate menţine acelaşi nivel ridicat în timpul relaţiei, deoarece se plictiseşte repede şi vrea un alt partener. La sfârşit însă, Leul va fi tot singur.

Martie, lună de foc pentru Vărsător! Horoscop pentru fiecare zodie în luna Mărţişorului!

Fecioară

Fecioara îşi creionează viaţa din punct de vedere practic, cu obiectivitate şi spirit analitic. Are o fire modestă, tăcută, conştiincioasă, chiar pasivă uneori, aşa încât de multe ori pare neinteresat de multe care se petrec în jurul său. De multe ori chiar aşa şi este, iar partenerul de viaţă vede acest lucru şi îl găseşte nepăsător şi rece. De aceea, nativul născut sub semnul zodical al ecioarei îşi va gîsi cu greu un partener care să-i rămână alături.

Luna martie va fi senzaţională pentru ele. Două zodii îşi vor schimba complet vieţile

Săgetător

Nativul Săgetătorul nu este o fire tocmai facilă şi nu sunt multe persoane care să îi intre în graţii. Este un individ cu o personalitate puternică, independentă, greu de supus, în permanentă mişcare şi activitate, iar cei cae îl fac să piardă vremea nu vor sta prea mult timp prin preajma sa. Îşi găseşte cu greu partener, iar când crede că l-a găsit pe domnul perfect, se răzgândeşte şi iar rămâne singur. Este un nativ foarte gelos şi acesta este un alt motiv pentru care nu îşi poate găsi foarte uşor un partener alături de care să rămână. Vestea bună este că oricât de dificile ar fi experienţele prin care trece, un Săgetător nu îşi pierde niciodată optimismul.