Iată care sunt partenerii perfecţi, conform astrelor: 

Taur

Nativii aceste zodii sunt de părere că fiecare om iubeşte o singură dată în viaţă. Se îndrăgostesc greu, dar când o fac, este pentru totdeauna. Sunt persoane calde, capabile de sacrificiu pentru persoana iubită, scrie unica.ro. Au o intuiţie extraordinară şi nu prea greşesc atunci când se decid să îşi împartă viaţa cu cineva. Pentru că ştiu că au alături o persoană care merită respectul şi iubirea lor, sunt capabili să mute munţii din loc pentru fericirea celuilalt.

Sunt as în dormitor. Care sunt zodiile care adoră să facă amor mai mult decât orice

Rac

O altă zodie care ar da totul pentru familie este Racul. Nu se ataşează uşor, dar când o face, nu îşi mai vede viaţa fără persoana de lângă. Spre deosebire de Taur, care face alegeri folosindu-se şi de raţiune, Racul este ceva mai impulsiv, iar când se îndrăgosteşte, nu mai vede defectele jumătăţii sale. În aceste condiţii, poate fi foarte uşor manipulat de celălalt şi se sacrifică, deseori, fără să se gândească la consecinţe. Nativul Rac este capabil să mute munţii pentru tine, dar când îşi dă seama că nu ai meritat, intră într-o lungă suferinţă şi caută răzbunare. Dacă te îndrăgosteşti de o astfel de persoană, ai mare grijă cum te comporţi, pentru că Racul are obiceiul de a lua înapoi ce a dat în timpul relaţiei, atunci când este dezamăgit, mai scrie sursa citată. 

Ce caracter ai, în funcţie de luna naşterii şi zodie! Femeile născute în martie sunt fermecătoare

Fecioară

Nativul acestei zodii este raţional şi nu este deloc uşor de cucerit. Nu îşi pierde cumpătul şi nu se lasă dus de val, oricât farmec ar avea jumătatea sa. Totuşi, pune mare preţ pe oamenii corecţi şi inteligenţi, iar dacă găseşte asta la tine, i-ai câştigat respectul pentru toată viaţa. Nu vrea nimic de la tine, te va plăcea doar pentru aceste calităţi. Pentru că este greu să impresionezi o Fecioară, atunci când reuşeşti, va face orice pentru tine.