Iată care sunt cele trei zodii de femei predispuse să-şi înşele partenerii de viaţă:

Berbec

Femeie născute în această zodie preferă foarte mult aventura, deoarece se plictisesc destul de rapid de bărbatul lângă care acestea sunt. Vor mereu ceva nou şi nu concep ideea de a avea un singur bărbat în viaţa lor, scrie spynews.ro. Niciodata femeile din zodia berbec nu refuză posibilitatea de a avea un amant, ci din contră, acestora li se pare o idee chiar interesantă.

Citeşte şi: Poate din mai multe încercări?! 4 zodii predispuse să aibă ghinion în dragoste

Leu

Femeie din această zodie se simt speciale de fiecare dată şi sunt conştiente că sunt foarte frumoase şi provocatoare. Aceste zodii adoră să fie în centrul atenţiei, iar bărbaţii le dau mereu roată, dat fiind faptul că le e destul de uşor să fie cu doi masculi în acelaşi timp. Nu vor spune niciodată nu unui amant pentru că adoră să fie admirate peste măsură.

Citeşte şi: Horoscop dragoste 2020. Zodia Leu cucereşte pe oricine anul viitor. Dezamăgiri în iubire Gemeni

Vărsător

Aceste femei sunt mereu în căutarea bărbatului perfect, iar din acest motiv încearcă să experimente cât mai mult până o să-l găsească pe cel potrivit. Aceasta consideră că un amant îi oferă o viaţă mult mai palpitantă, iar ea acceptă cu zâmbetul pe buze oricând o relaţie extraconjugală.