Nu te teme că nu te-ai încadra în nişte standarde, căci în pat ai toată libertatea să-ti creezi propriile standarde. Mici detalii, însă, pot face diferenţa! 

1. O femeie care se descurcă în dormitor ştie cum să-şi satisfacă bărbatul înainte de a face amor.

Spre deosebire de o femeie nesigură pe ea, femeile care au încredere în ele sunt şi bune în dormitor. Potrivit a1.ro, aceste femei vor ştii cum să păstreze interesul partenerului viu şi cum să îi sporească libidoul de fiecare dată.

Atitudinea încrezătoare, lenjeria atrăgătoare şi discuţiile legate de amor vor face parte din arsenalul unei femei care ştie ce-şi doreşte în dormitor şi ştie ce să ofere.

Citeşte şi: Horia Brenciu şi-a pierdut mama când avea doar 11 ani: "A murit de cancer, dar nu am avut timp să o jelesc"

2. O femeie bună la pat ştie cum să-ţi surprindă partenerul de fiecare dată.

diferenţa dintre aceste două tipuri de femei este că o femeie bună în dormitor ştie cum să îi trezească partenerului emoţiile şi pasiunile. Aceste femei îşi vor surprinde de fiecare dată partenerul cu o partidă de amor.

3. O femeie bună la pat ştie să se joace.

Bărbaţilor le place să fie din când în când tachinaţi în timpul preludiului. O femeie care este bună în dormitor va lăsa în sufragerie toate inhibiţiile şi se va concentra pe bărbatul de lângă ea.

4. O femeie bună în dormitor vine cu idei noi.

Bărbaţii apreciază femeile care vin cu idei noi în dormitor. Chiar dacă ţi se pare jenant să-i spui ce îţi doreşti şi preferi să taci, partenerul tău va aprecia mai mult dacă vii cu idei noi în materie de amor şi chiar îţi va îndeplini dorinţele.

Citeşte şi: Cleopatra Stratan s-a îndrăgostit. Iubitul fiicei lui Pavel Stratan este un artist celebru

5. O femeie bună la pat ştie cum să atingă plăcerea.

Femeile care se descurcă în dormitor, se cunosc foarte bine pe ele şi de aceea pot atinge plăcerea maximă de fiecare dată. Pentru ele, amorul este primul în ierarhia priorităţilor.