1. Nu primesc ceea ce vreau.

Se întâmplă atunci când unul dintre parteneri are dorinţe, fantezii şi nu le primeşte de la celălalt sau le primeşte în cantităţi mici. Apoi, ca să-şi realizeze dorinţele îşi înşală partenerul de viaţă. Ceea ce îi lipseşte caută în altă persoană. Cu alte cuvinte, aceasta este o manifestare a egoismului, scrie site-ul relatii.net.

Citeşte şi: Cum să nu-ţi dezamăgeşti partenerul de cuplu. Replici pe care să nu i le spui niciodată

2. Prea multă iubire

Probabil că soţul îşi iubeşte soţia, dar îl interesează şi alte femei. Sau invers, soţia este interesată şi de alţi bărbaţi. Astfel de oameni adoră atenţia sporită din partea sexului opus, pe care o obţin şi se folosesc de asta, mai scrie sursa citată

3. Plictiseala

Când într-un cuplu lucrurile sunt stabile : casă, serviciu, weekend, sex, excursii la părinţi, apare plictiseala şi partenerii îşi doresc ceva nou şi interesant. Omul înşală conştient, de parcă ar introduce noi culori în viaţa sa plictisitoare. De fapt, el distruge idila creată de doi oameni iubitori.

4. Trădarea fizică – nu este trădare

Mulţi cred că a-ţi iubi soţul/soţia nu este decât o stare de spirit, iar fizicul este gratuit pentru ceilalţi. Ei cred că în acest caz nu este trădare, ci doar plăcere fizică. În ciuda faptului că sunt aventuri constante şi trecătoare.

Citeşte şi: Coaja de lămâie vindecă durerile de articulaţii. Remediul natural care te scapă de disconfort

5. Pasiunea

Vârsta, de asemenea, joacă un rol. Se întâmplă atunci când partenerul se uită la cineva mai tânăr şi este cuprins de pasiune, obsesie. Îl atrage corpul tânăr, nu cel pe care îl are mereu alături

Sursa foto: pixabay.com