1. Majoritatea planurilor sunt făcute pe moment

Stai acasă liniştită şi, dintr-o dată, îţi sună telefonul. Este el, care vrea să vadă dacă ai chef să faceţi ceva împreună, deşi nu te-a sunat în prealabil să vadă care îţi sunt planurile. E un fel de a spune: "nimeni nu e disponibil, aşa că te-am sunat pe tine". 


2. Nu te scoate în lume la evenimentele importante

Ştii că eşti o opţiune şi nu o prioritate pentru el atunci când evită să te ia la evenimente importante, precum zile de naştere, nunţi sau sărbătorile tradiţionale. 

Citeşte şi: 3 motive ca să nu locuiţi împreună


3. Deseori te lasă baltă

Se arată foarte spontan şi, chiar dacă ţi-a promis o întâlnire, în utlimul moment decide să te lase baltă. Probabil ceva sau cineva, mult mai interesant decât tine, a apărut pe fir. 


4. Îi ia câteva ore sau chiar zile să-ţi răsăundă la mesaj

Dacă îţi răspunde la mesaj după câteva zile, fii sigură că eşti doar o opţiune pentru el. Dacă el te vrea şi e interesat de persoana ta, nu va dura mai mult de câteva ore să primeşti un răspuns la sms. 

Citeşte şi: "Dacă te înşală, probabil că e vina ta!"


5. Doar tu depui efort

Lui nu-i pasă prea tare dacă relaţia merge sau nu. Tu faci toate planurile, tu îţi baţi capul, el e doar actorul care intră în decor când se strigă "acţiune". 


6. Spune că vrei prea multă atenţie

Asta e cea mai mare aberaţie pe care poate să ţi-o spună. Tu vrei să întreţii o conversaţie, să construieşti o relaţie, iar el îţi răspunde prin faptul că ai nevoie de prea multă atenţie. Uită-l! Şterge-i numpărul de telefon! Mergi mai departe.

Citeşte şi: Cel mai bun moment din zi pentru amor. Exista un moment ideal


Sursă: relatii.net