Pe lângă toate acestea, vizionarea de seriale este o bună metodă de învăţare a limbii engleze. Acţiunile şi dialogurile sunt simple, iar ei deduc imediat sensul cuvintelor.

Iată serialele educative pentru copii pe care ţi le recomandăm:

Peppa Pig

Seria cu episoade de 5 minute o prezintă pe Peppa, fiica unei familii de porci. Peppa îşi introduce în peisaj prietenii, care înfăţişează câte un animal diferit. Împreună se distrează şi învaţă lecţii de viaţă importante făcând lucruri simple, educative: înoată, merg pe bicicletă, fac vizite. Personajele vorbesc engleză cu diferite accente, un aspect important atunci când vine vorba de engleza vorbită.

Sofia the First

Sofia este o fetiţă obişnuită de 8 ani, dar devine prinţesă când mama ei se căsătoreşte cu regele. Sofia este preluată de zânele de la academia de instruire, de la care învaţă care sunt lucrurile cu adevărat importante în viaţă. Este un serial educativ, care le învaţă pe micuţele noastre că felul în care se îmbracă contează mai puţin decât comportamentul. Totul este, însă, prezentat foarte atrăgător, sub forma unor întâmplări şi aventuri palpitante.

My Little Pony: Friendship Is Magic

My Little Pony, un serial de mare succes în întreaga lume, urmăreşte aventurile unui ponei unicorn conştiincios - Twilight Sparkle. Prinţesa Celestia este cea care îl îndrumă şi îi dă sarcina de a învăţa ce este prietenia în oraşul Ponyville. Twilight Sparkle se împrieteneşte cu alţi cinci ponei. Toţi sunt diferiţi şi fiecare reprezintă un element al armoniei. De-a lungul serialului, poneii descoperă ce înseamnă prietenia adevărată.

Mickey Mouse Clubhouse

Mickey Mouse, un personaj creat acum 100 de ani de Walt Disney, a revenit într-o formă nouă şi atractivă, cu aventuri actuale, alături de prietenii lui Minnie Mouse, Donald Duck, Daisy, Pluto şi Goofy. Toţi sunt implicaţi în întâmplări amuzante şi educative.

Paw Patrol

Paw Patrol este un serial de animaţie apreciat în special de preşcolari, care evidenţiază puterea prieteniei, munca în echipă şi îi învaţă pe copii să respecte şi să îndrăgească animalele. Ryder este un băiat care conduce patrula de câini (Paw Patrol) şi toţi sunt implicaţi în misiuni pentru protejarea comunităţii din Golful Aventurii. Fiecare căţel are anumite abilităţi bazate pe o profesie reală, cum ar fi un pompier sau un poliţist.

Însă lista serialelor educative pentru copii poate continua. Poţi selecta de aici ce crezi că l-ar interesa pe micuţul tău.

Foto: Pexels