Iată acele 9 trăsături de caracter ce te fac să adori Leii, potrivit zodiata.com:

1. Alături de Lei niciodată nu te vei plictisi. Leii ştiu cum să îi atragă pe cei din jur şi cum să facă timpul petrecut alături de ei cu adevărat interesant. Leii nu se pot resemna ca cineva din jurul lui să se simtă trist sau plictisit. Ei vor face tot posibilul să îi facă pe oameni să zâmbească şi să râdă.

2. Leii sunt foarte generoşi – cu emoţiile, cu grija, cu iubirea şi atenţia. Anume dăruind ei se simt fericiţi

Ai prieteni Lei? Fii sigur, ei te vor face să simţi că eşti iubit şi apreciat. Leul este una din cele mai bune la suflet semne zodiacale.

3. Leii te vor susţine în orice situaţie. Scopul lor este să te motiveze

Dacă eşti timid, Leul le va descrie altora calităţile pe care le posezi. Este răspândită părerea că Leul adoră să fie în centrul atenţiei, dar acest lucru nu înseamnă că el va încerca să îi eclipseze pe alţii. Ei vor ca atât ei, cât şi persoanele dragi, să aibă parte de faimă şi dezvoltare personală.

Citeşte şi: Ele sunt zodiile de femei cu cele mai multe calităţi. Viaţa alături de ele, un basm pentru orice bărbat

4. Leul nu se va juca cu tine şi sentimentele tale

Una dintre cele mai importante trăsături ale Leului este sinceritatea sa, faptul că el nu este ipocrit sau superficial. El dispreţuieşte persoanele care mint şi care manipulează şi niciodată nu va fi unul din ei.

5. Leul îşi va ţine întotdeauna promisiunea. Iar dacă ţine la tine, fii sigur că niciodată nu te va trăda

Leul nu aruncă cuvinte în vânt. El pune valoare în tot ce spune şi mai ales în ce promite.

6. Leilor nu le este frică să ia iniţiativa. Ei nu ezită să încerce lucruri noi

Vrei să mergi la o petrecere, dar simţi că ceva te opreşte să faci acest lucru? Ia cu tine un Leu. Vrei să te înscrii la un curs de pictură, dar ţi-e frică? Nici o problemă, invită un Leu să meargă cu tine. Leii te vor inspira şi te vor motiva să devii mai încrezut în propriile forţe.

Citeşte şi: 3 zodii de femei disperate după atenţie. Ar face orice să fie în prima linie. Gemenii sunt pe listă

7. Leul îţi va ţine partea dacă va fi nevoie

Ţine minte, Leul te va apăra necondiţionat. Câteodată el te va trata ca pe copilul său. De aceea ţine-te de el ca de un colac de salvare. Alături de el cu siguranţă nu te vei îneca.

8. Leii sunt extrem de pozitivi

Leul este Soarele care a coborât pe Pământ pentru a ne bucura zi de zi. Leii emană o energie spirituală extraordinară, din care te poţi alimenta şi tu.

9. Leul este un prieten şi un partener pentru toată viaţa