Datorită acestor sfaturi şi trucuri la îndemână, nu va mai trebui să vă simţiţi niciodată frustrată în faţa oglinzii. Indiferent dacă vă întrebaţi cum să faceţi un „smokey eye” perfect sau să vă faceţi rujul să reziste mai mult timp, veţi găsi cele mai bune sfaturi chiar aici. Deci, indiferent dacă sunteţi începătoare sau oarecum un profesionist în machiaj, sunteţi siguri că veţi învăţa ceva nou din aceste sfaturi utile.

Folosiţi o lingură pentru a aplica rimelul

Fiecare doamnă a trecut prin durerea de a-şi termina machiajul la ochi doar pentru a-şi da seama că a ajuns cumva cu rimel pe pleoape. Ei bine, datorită acestui truc, puteţi elimina definitiv această problemă. Tot ce aveţi nevoie este o lingură din bucătăria dvs. şi veţi avea în curând gene date perfect cu rimel, de fiecare dată. Aşezaţi capătul lingurii sub gene înainte de a vă aplica rimelul în mod normal. Acum, orice reziduu sau produs în exces va ajunge pe spatele lingurii, în loc de pe faţa dvs.

Nu puneţi niciodată corector pe pleoape

Deşi s-ar putea să fiţi tentaţi să aplicaţi corector sau fond de ten pe pleoape ca bază cu o pensulă de machiaj, ar trebui să vă abţineţi întotdeauna din a o face. Deşi a utiliza corector sub ochi este o modalitate excelentă de a ascunde cearcănele întunecate şi pungile de sub ochi, aplicarea acestuia pe pleoape vă poate strica machiajul ochilor, permiţând machiajului sa se adune în riduri şi linii fine.

Daţi-le formă sprâncenelor

Forma sprâncenelor nu trebuie să fie un proces dificil. Trebuie doar să urmaţi aceşti paşi. Începeţi prin perierea sprâncenelor cu o pensulă de machiaj tip perie, astfel încât firele de păr să stea aşezate în mod natural. Apoi, utilizaţi un creion moale sau ceară pentru sprâncene pentru a modela exteriorul sprâncenei cu partea mai subţire a vârfului. Folosind unghiul mai plat al creionului, umpleţi-vă sprâncenele folosind aplicaţii scurte, asemănătoare firelor de păr.

Încălziţi-vă ondulatorul pentru gene

Dacă descoperiţi că vă ondulaţi genele în mod regulat dar ele se menţin ridicate doar pentru o perioadă scurtă de timp, încercaţi să vă încălziţi ondulatorul, înainte de a-l utiliza. Aşa cum ondulatorul de păr vă ajută coafura să-şi menţină forma prin căldură, la fel o face şi ondulatorul de gene. Folosiţi uscătorul de păr pentru a încălzi ondulatorul de gene cu aer fierbinte. Odată încălzit, lăsaţi-l să se răcească uşor, astfel încât să nu vă ardeţi pleoapele. Apoi, ondulaţi-vă genele ca de obicei.

Asortaţi-vă culoarea buzelor cu fardul de obraz

Asortarea culorii buzelor cu cea a obrajilor creează un aspect minunat, coordonat şi natural. Vă puteţi transforma cu uşurinţă creionul preferat de buze într-o fard de obraz cremă. Pur şi simplu aplicaţi câteva linii pe partea din spate a mâinii, înainte de a utiliza degetul sau o pensulă de machiaj pentru a-l aplica pe obraji.

Eyeliner gel DIY

Dacă aveţi vreodată nevoie disperată de un creion de ochi cu gel şi nu aveţi timp să treceţi pe la magazin, vă puteţi crea propriul creion acasă. Tot ce aveţi nevoie este un creion obişnuit kohl şi o brichetă sau un chibrit. Apoi, ţineţi creionul sub flacără timp de o secundă înainte de a-l lăsa să se răcească timp de 15. Consistenţa creionului se va schimba în faţa ochilor, pe măsură ce devine mai moale şi mai uşor de aplicat. Noul dvs. creion de ochi cu gel ar trebui să alunece acum simplu şi uşor pe pleoape.

„Smokey eye” rapid şi uşor

O mulţime de tipuri de machiaj „smokey eye! necesită mai multe nuanţe diferite de fard de pleoape şi o mulţime de blending, însă există o alternativă rapidă şi uşoară. Pur şi simplu folosiţi un creion pentru ochi pentru a desena un hashtag înclinat deasupra colţurilor exterioare ale ochilor şi amestecaţi cu o pensulă de machiaj tip smudger.

Făceţi-vă rujul să reziste mai mult

Fie că este vorba de un pahar de vin sau de obrazul soţului dvs., rujul are abilitatea de a ajunge peste tot, în afară de pe buze. Dacă descoperiţi că rujul dvs. dispare înainte de sfârşitul zilei, încercaţi să folosiţi acest truc la îndemână pentru a-i oferi o viaţă mai lungă. După ce l-aţi aplicat, aşezaţi un şerveţel peste buze şi aplicaţi o pudră translucidă peste el. Acest lucru vă va ajuta să vă setaţi rujul şi să îl faceţi mai rezistent instantaneu.