Pare surprinzător cum,activităţi banale,ce intră în sfera casnică şi nu numai,pot consolida o relaţie. Iată ce îndeletniciri de zi cu zi îţi pot salva şi îmbunătăţi relaţia cu partenerul tău.

Activitati de cuplu-Mersul la cumpărăturişi gătitul împreună

Pregătirea unei mese cu soţul sau prietenul tău  se poate transforma dintr-o activitate fadă în ceva extraordinar,pentru că oferă cuplului şansa de a împărtăşi un obiectiv comun,de a lucra la el împreună şi,la sfârşit,de a culege roadele.


Citeşte şi:

Îmbunătăţeşte-ţi relaţiile de familie

Viaţa sexuală în timpul celor 9 luni de sarcină


Activitati de cuplu-Grădinăritul

Similar cu partea în care gătiţi împreună,grădinăritul vă permite să creaţi ceva frumos şi,în plus,are beneficiul suprem că vă calmează şi alungă stresul din timpul săptămânii.

Te murdăreşti,scoţi buruienile,faci răsaduri,aranjezi şi gândeşti în perspectivă,toate acestea în timp ce te afli în mijlocul naturii,şi în aer liber. Şi faptul că ajungi să te detensionezi făcând aceste lucruri,contribuie mult la bunăstarea unei relaţii.

Moţăitul împreună

Ce e frumos la această activitate este că staţi împreună,îmbrăţişaţi,vă alintaţi,adormiţi,vă treziţi,vă pupaţi... şi o luaţi de la capăt.

Din punct de vedere medical,statul în pat cu partenerul a fost demonstrat că scade tensiunea arterială şi micşorează pulsul,şi îţi dă o stare de bine general.  Aceste răspunsuri fizice contribuie la întărirea intimităţii.

Activiăţile sportive

Fie că mergeţi săa lergaţi împreună sau că vă duceţi la munte în weekenduri şi faceţi urcări uşoare,că alergaţi pe bandă la o sală de fitness,toate ajung să vă ajute foarte mult relaţia.

Activităţile fizice vă menţin sănătoşi şi vă oferă putere. În plus,substanţele chimice eliberate în timpul efortului fizic,îţi dau o stare de bine,ce te face să te conectezi mai uşor la partenerul tău.