Astfel, anii au trecut, iar Elba a devenit iniţial Little Driis, după care Big Driis, iar acum este DJ în Londra sau New York, depinde unde este cerut. „Odată ce am primit rolul din The Wire, în 2002, am încercat să fiu DJ cât de mult posibil. Mi-a crescut tariful pe măsura notorietăţii mele. Bineînţeles că mă concentram cel mai mult pe actorie, dar am devenit cât am putut de serios şi în privinţa muzicii. Mi-am luat un impresar, un manager şi mi-am dezvoltat o doua mea carieră”, a declarat actorul pentru Rolling Stone.

Dar cum de-a ajuns să pună muzică la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle?

La aproape trei decenii după ce şi-a descoperit pasiunea de-a mixa muzică, a primit un job cât se poate de important. Când a primit vestea că va fi DJ la nunta Prinţului Harry cu aleasa lui, Elba aproape că a leşinat. „Am muncit toată viaţa mea ca să ajung să pun muzică la festivalul Coachella. Şi mi-am îndeplinit visul la 46 de ani!”, a dezvăluit acesta pentru People, în martie 2019.

Însă avea deja o apariţie spectaculoasă în 2018, când primise jobul vieţii lui – să mixeze piese la nunta regală dintre Harry şi Meghan!