În cadrul unui interviu pentru VIVA!, Adelina Pestriţu a mărturisit ce înseamnă să fii cel mai bun influencer din România: ”Ştiu că încă mai sunt oameni care spun despre influenceri că taie frunză la câini'. Nu este nici pe departe aşa şi va povestesc în câteva cuvinte. Mă trezesc dimineaţa şi adorm noaptea târziu. 90% din timpul meu îl petrec cu telefonul în mâna, fie că postez pozele pentru care am tras sute de cadre înainte, până am ales-o pe cea favorită, fie că scriu un articol pe blog, filmez un vlog, pozez pentru diverse campanii pe care le am în desfăşurare sau stabilesc întâlniri cu posibili colaboratori.
 
Toate astea le fac în timpul în care alerg prin oraş cu treabă sau sunt cu Zeny în braţe încercând să mă joc cu ea sau să o adorm. Mă odihnesc doar câteva ore pe noapte, însă niciodată nu-mi odihnesc mintea. Ea este într-o continuă căutare de content original şi care să mă reprezinte. Pentru mine nu există concedii, cină, mic dejun sau luna de miere fără telefon. Tocmai aceste ocazii sunt generatoare de content, astfel că, atunci când unii dorm sau sunt la masaj, eu lucrez. Zilnic, fără oprire.
 
Am avut prieteni care şi-au dorit să mă însoţească pe parcursul zilei şi s-au dat bătuţi după câteva ore, pentru că n-au putut face faţă agitaţiei şi rapidităţii cu care am ajuns să fac lucrurile.”, a mărturisit ea, potrivit sursei citate.
 
De asemenea, ea a vorbit şi despre cum este să amestece dragostea cu afacerile şi a dezvăluit că evită să stârnească conflicte: ”Ne ştim foarte bine unul altuia locul şi ni-l respectăm. Evităm să creăm tensiuni, pentru că nu aduc nimic bun nici în viaţa noastră de familie şi nici în afaceri. Într-adevăr, ne ocupăm împreună de cel de al doilea copil' al nostru, Eda Luxury Watches, un brand cu ceasuri de lux şi diamante. Este o afacere pe care ne dorim să o creştem frumos, elegant şi fără tensiuni. Nu ne place să ne certăm, iar în timp am testat suficient terenul, cât să ne dăm seama ce ne deranjează pe unul sau pe celălalt. Mergem împreună pe toate căile.”, a mai spus ea. 
 
De asemenea, ea a dezvăluit că reuşeşte să câştige suficienţi bani din social media şi se câştigă bani frumoşi: ”Da. Se poate trăi mai mult decât bine. Este principala mea sursă de venit. Din social media îţi poţi cumpăra case, maşini, poţi face investiţii şi îi poţi ajuta şi pe cei din jurul tău. Trebuie doar să ştii cum să gestionezi această putere”, a mai spus ea.