Îţi poţi da seama cât de mult ţine la tine fără să scoată niciun cuvânt. Se pare că se pot „citi“ în sărutulunui bărbat sentimentele pe care le are pentru partenera lui. Pe lângă acestea,mai poţi afla şi câte ceva despre calităţile şi defectele sale.

Te sărută cu ochii închişi

Când te ia în braţe şi te sărută închide instinctiv ochii? Eşti o norocoasă! Acesta este primul şi cel mai important indiciu că te iubeşte în adevăratul sens al cuvântului.

Te sărută uşor timid

Dacă se simte atras de tine,dar îi este teamă să-şi arate sentimentele,deşi acestea sunt destul de intense,te va săruta la fel cum este şi el:timid,dar visând să fie pasional. Mai întâi te va aborda timid,iar apoi te va învălui într-o lume pasională,din care vei ieşi confuză.

… sau cu pasiune

Dacă ai impresia că rămâi fără aer în timp ce te sărută,nici nu mai este nevie să-ţi spun că este trup şi suflet pentru tine. Te iubeşte atât de mult,încât parcă vrea să te soarbă cu totul.

Se lipeşte de tine

Sărutul lui este normal,nu se remarcă prin nimic deosebit. Diferenţa constă în finalul sărutului,când parcă nu mai vrea să se dezlipească de tine. Vrea să te simtă aproape şi încearcă să-ţi prindă buzele. Acest gest îl trădează că este îndrăgostit de tine.

Te sărută des pe frunte

Tipul de sărutpărinteşte s-ar putea traduce într-un fel care s-ar putea să nu-ţi fie pe plac. Cel mai probabil partenerul tău te vede ca pe o copilă,de care trebuie să aibă grijă şi nicidecum s-o iubească trup şi suflet,cu bune şi cu ele,până la adânci bătrâneţi. Ai grijă că s-ar putea să-ţi placă sentimentul de siguranţă pe care ţi-l oferă,dar acest comportament nu este pe termen lung.