Alina Puşcaş este mamă de trei

Prezentatoarea tv şi soţul ei, medicul Mihai Stoenescu, au împreună trei copii, pe Alex, băieţelul cel mare, pe Melissa şi acum, pe mezina familiei, Iris. Într-un interviu acordat publicaţiei spynews.ro, Alina a povestit cum a decurs naşterea, dar şi ce emoţii au încercat-o, în ciuda faptului că a mai adus pe lume alţi doi copii.

„Sâmbătă dimineaţa, la ora 6, m-am prezentat la clinică, la ora 8 eram deja pe masa de operaţie iar la 8:30 eram în salonul de terapie intensivă, procedură standard după orice naştere, pentru o monitorizare cât mai precisă. În jur de ora 16:00 am fost mutată în rezervă şi tot atunci am început să merg singură prin rezervă şi pe culoare. Operaţia a fost excelentă, deşi îmi era foarte teamă, fiind la a treia cezariană. Nu am avut deloc durere post operaţie, nu am cerut calmante pentru că nu am avut de ce, lucru care m-a uimit, recunosc. Iris s-a născut cu aceeaşi greutate pe care au avut-o la naştere Alex şi Melissa, adică 2800 kg, este foarte bine, mănâncă, nu mult, doarme mult şi cred că până acum am auzit-o plângând numai în momentul în care a fost scoasă din burtică.”, a povestit vedeta pentru sursa citată.

Citeşte şi: Sandra Stoicescu a trecut prin clipe grele la naştere: "Fetiţa avea cordonul ombilical de trei ori în jurul gâtului"

Numele Iris, ales după muzica rock

Alina Puşcaş a vorbit şi despre alegerea numelui fiicei sale şi a povestit care au fost criteriile care au stat la baza deciziei. Soţul său este mare iubitor de muzică rock, astfel că Iris a fost “pentru sufletul lui”.

„Numele l-am ales eu de această dată, a pornit de la dorinţa de a găsi un nume mai puţin comun sau în trend, să fie scurt, uşor de pronunţat în orice limbă. M-am gândit să fie ceva care să aibă legătură cu Mihai şi ochii lui albaştri, să aibă parte şi de o onomastică, în cazul ei, de Florii. Aşa am ajuns, după ceva timp la Iris care mai are în plus şi legătura cu muzica rock atât de dragă lui Mihai”, mai spune ea.

Citeşte şi: Andreea Bălan, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viaţa ei: ”George a văzut-o pe anestezistă cum mă resuscita manual!”