În 2018, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu. Cei doi şi-au unit destinele în Las Vegas, America. La eveniment au fost prezente fiicele vedetei cu Ilie Năstase, Alessia (15) şi Emma (12), dar şi micuţul Toma, fiul celor doi soţi, în vârstă de 3 ani.

Amalia Năstase s-a căsătorit în 2018

'Este un lucru pe care l-am făcut fără să ne ascundem, dar nu l-am făcut în România. Este un inel de logodnă, care este şi verighetă. A fost o căsătorie civilă, în Las Vegas. Au fost şi fetele, a fost o nebunie. Durează o secundă să semnezi nişte acte. În certificatul meu de căsătorie suntem căsătoriţi, dar fiecare cu numele lui', a declarat Amalia pentru Acces Direct.

Am câştigat foarte multă experienţă de viaţă anul ăsta. A fost un an nu prea liniştit, au mai fost din rudele mele bolnave şi nu a fost un an aşa de generos în ceea ce e cel mai important, adică sănătatea celor pe care îi iubeşti. Dar, în rest, a fost un an în care copiii mei sunt şi au fost bine, noi suntem bine, deci un an liniştit din restul punctelor de vedere', a mai adăugat vedeta.

Amalia Năstase ţine dietă din 2019

Vedeta care s-a îngrăşat enorm la cea de-a treia sarcină (n.r. a născut la 40 de ani), nu a slăbit imediat după naştere. Aceasta a acumulat kg în plus până când figura i s-a transformat total. Acum vrea să slăbească după ce se înfruptă de sărbători.

'Sunt pregătită mereu de un festin culinar, dacă înţelegeţi ce spun…nu mă mai ia prin surprindere niciun festin. Mă vedeţi doar ce diete ţin, nu? (râde) O să ţin şi diete, că mă ceartă Dana (nr Dana Budeanu) mereu, dar o să ţin după Sărbători, nu are rost să le încep acum.

Păi deja dacă aş slăbi cât ar trebui ar fi cel mai fericit an, dar deja am în plan să nici nu prea-mi pese foarte mult de ce mai zice lumea, deci nu mă prea interesează. Dar pentru mine aş vrea, totuşi, să slăbesc', a povestit Amalia înainte de Crăciun, pentru viva.ro.