Cele mai norocoase cifre - atrag bogăția, prosperitatea și dragostea

11 iunie 2023   Dezvoltare personală

Alegerea numerelor și cifrelor norocoase poate să varieze în funcție de numeroși factori, dar ce-ai spune dacă ai ține cont de opinia astrologilor? Potrivit specialiștilor, următoarele cifre pot să îți îmbunătățească viața! 

Unele persoane își pot alege numerele preferate în funcție de anumite zile importante din viețile lor, însă astrologii spun să ne lăsăm influențați de legătura acestora cu Universul și planetele. De exemplu, în timp ce majoritatea oamenilor consideră că 7 este cea mai norocoasă cifră, astrologul Jamie Gomes spune că 0 ar avea, de fapt, puterea de a atrage bunăstarea în viața noastră: 

„Gândiți-vă la potențialul infinit al Universului. Zero reprezintă începuturile și ciclurile‟, consideră specialistul.

Mai mult decât atât, dacă vezi trei de zero la rând, norocul se poate amplifica: „Când vezi în mod repetat 000, acesta poate fi un semn de trezire spirituală sau un moment de iluminare. Poate fi momentul să renunți la sentimentele de separare sau izolare‟, a spus el, potrivit „Best Life‟.  

Citește și: Te-ai mutat recent sau urmează să faci pasul cel mare? Află ce poate spune numărul casei despre tine

Care sunt cele mai norocoase cifre

O altă cifră considerată a fi norocoasă este 3. Astrologul Rachel Clare spune că 3 este asociată cu Jupiter, planeta norocului și a abundenței: 

„Prin urmare, influența lui Jupiter face din cifra 3 un simbol al prosperității și al rezultatelor pozitive. Cifra 3 ocupă un loc special în Univers - gândește-te că trăim într-o lume de triade și trinități. Avem trecutul, prezentul și viitorul, cele trei culori primare și chiar cele trei dimensiuni ale spațiului. Această trinitate rezonează cu armonia și cu echilibrul, care sunt adesea asociate cu norocul și cu sentimentul de împlinire‟, spune ea. De asemenea, un alt numerolog consideră că numărul 33 este la fel de norocos, deoarece stimulează motivația și încrederea în sine. 

Ce alte cifre să adaugi pe „lista norocoasă‟

Conform publicației menționate și cifra 8 este la fel de apreciată. Iar asta pentru că  simbolizează infinitul și succesul. Potrivit specialistului, 8 este asociată cu „bogăția, abundența, succesul financiar, cu autoritatea și cu ambiția‟.  

Citește și: Care este semnificația numerologică a anului 2023 

Adaugă pe lista cifrelor norocoase și 5! Potrivit astrologului, 5 este privită precum „un simbol al libertății și al aventurii‟. Rachel Clare spune că 5 ne încurajează să trăim în prezent și să acceptăm schimbările. Prin urmare, cel mai bine rezonează cu cifra 5 persoanele active, pline de viață.  

„Mai mult, 5 are rădăcini culturale profunde - de la cele 5 elemente din filosofia antică chineză (pământ, foc, apă, metal și lemn) și până la steaua cu 5 colțuri, un simbol al protecției‟, spune astrologul, care îți recomandă să nu te ferești nici de cifra 6, deoarece poate să îți aducă noroc în dragoste: 

„În astrologie, 6 este asociat cu planeta Venus, a iubirii, frumuseții și abundenței. Prin urmare, 6 este considerată a fi norocoasă în amor, dragoste și relații. Se crede că indivizii care au o conexiune puternică cu 6 pot experimenta relații mai armonioase și mai împlinite‟.

Sursă foto: Shutterstock  

Mai multe