Te-ai mutat recent sau urmează să faci pasul cel mare? Află ce poate spune numărul casei despre tine

1 shutterstock 57196300 jpg jpeg

În numerologie, data naşterii, anul în care te-ai născut, luna, ziua şi ora sunt elemente care pot dezvălui caracteristici importante despre personalitatea ta. Indicii importante oferă şi numărul casei în care alegi să locuieşti.

Crezi că tu eşti cel care se hotărăşte asupra casei în care va locui? Se pare că nu, spun experţii în tainele numerelor.

Ficare număr are o anumită semnificaţie, asta înseamnă că şi numărul casei tale înseamnă ceva. I se pot atribui chiar şi anumite trăsături. Numerele dau o anumită energie, iar la nivel de subconştient, cu toţii simţim asta. În cazul în care nu te simţi ca acasă în propria ta locuinţă, să ştii că numărul are ceva de spus în această privinţă. Cum afli care este numărul casei tale? Simplu! Locuieşti la apartamentul 79? Adună cele două cifre, până reduci suma la una singură. De exemplu, 7+9=16, iar 1+6=7. Ai obţinut casa cu numărul 7, ceea ce înseamnă că nu eşti o persoană materialistă şi ai prefera să te concentrezi mai mult pe evoluţia personală şi pe găsirea propriei căi în viaţă.

Numărul 1

Îţi place să rişti şi îţi place să te pui pe tine pe primul loc în propria ta viaţă. Îţi place să profiţi la maximum de fiecare situaţie importantă pentru tine. Această casă găzduieşte adesea oameni de douăzeci şi ceva de ani sau cupluri tinere care doresc să exploreze lumea.

Numărul 2

Eşti o persoană care iubeşte să fie în centrul familiei? Atunci eşti în locul potrivit. Confortul, pacea şi armonia sunt foarte importante pentru tine, iar în această casă eşti încurajat să îţi exprimi sentimentele şi emoţiile.

Numărul 3

Nu îţi este frică de spiritualitate. Eşti un adevărat spirit liber şi îţi place să filosofezi despre sensul vieţii. Totuşi, trebuie să ştii că ai un risc ridicat să cumperi compulsiv, indiferent de vârstă.

Numărul 4

Siguranţa şi stabilitatea sunt foarte importante pentru tine. Oamenii din această casă evită răul din exterior şi preferă să se închidă şi să zică pas multor distracţii.

Numărul 5

Nu există nicăieri cineva cu atâta energie ca tine! Eşti o persoană care funcţionează cu motoarele turate, dar asta te poate face să te simţi şi neliniştit. Încearcă să îţi ţii sub control cheltuielile, deoarece ai tendinţa să cheltuieşti bani prea repede pentru ceva care te va face fericit doar pentru o vreme.

Numărul 6

Îţi place liniştea. În această casă, vei găsi echilibrul pe care l-ai căutat atât de mult! În acest fel, vei putea să ai grijă de tine şi de oamenii din jurul tău. În această casă, locuiesc cuplurile care sunt cu adevărat gata să îşi unească destinele.

Numărul 7

Încă îţi cauţi menirea. Bunurile materiale nu înseamnă atât de mult pentru tine, dar evoluţia personală şi găsirea drumului tău în viaţă contează enorm pentru tine!

Numărul 8

Pentru tine este prioritară cariera, iar această casă te stimulează în acest sens. Ai un simţ al responsabilităţii foarte puternic şi eşti as în organizarea de evenimente, precum şi în alte activităţi. A fi lider este ceva care îţi vine mănuşă.

Numărul 9

Poţi fi puţin încăpăţânat şi nu-ţi place când oamenii îţi spun ce să faci. Chiar dacă ştii că alegerea ta nu este corectă, nu renunţi la ea şi vrei să experimentezi consecinţele indiferent care sunt ele. În această casă există loc pentru greşeli şi pentru lecţii.

@shutterstock



Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg