Ce hobby să alegi în funcție de zodie: stand-up comedy, alpinism, olărit, design vestimentar, grădinărit

Te gândești să începi o nouă activitate, dar nu știi exact ce ți s-ar potrivi? Lasă-te ghidat de astrologie și descoperă care este cel mai potrivit hobby pentru zodia ta! 

image

Pictura, gătitul, grădinăritul, olăritul, astrologia, numerologia, prelucrarea lemnului, designul vestimentar, patinajul și alpinismul nu sunt potrivite pentru oricine, așa că, dacă te gândești să începi o nouă activitate, iată care ar fi cel mai bun hobby pentru tine! Astrologul Lauren Ash îți spune ce hobby ți se potrivește cel mai bine în funcție de personalitatea ta!

Ce hobby ți se potrivește în funcție de zodie 

De exemplu, cei născuți în zodia Berbec preferă activitățile în aer liber și pline de aventură, așa că alpinismul li s-ar putea potrivi mănușă, spune astrologul publicației „Best Life”. Persoanele din zodia Taur sunt atrase de natură, așa că realizarea aranjameNtelor florale ar fi cel mai bun hobby pentru ele. Astrologul Lauren Ash spune că olăritul ar fi excelent pentru zodia Gemeni, deoarece le stimulează imaginația, iar Racii se pot retrage, cu încredere, în bucătărie, pentru că gătitul li se potrivește. 

Citește și: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de semnul zodiacal

Leii adoră să fie în centrul atenției și să își exprime în mod liber ideile, așa că o activitate spontană, precum stand-up comedy, ar fi ideală. Fecioarele, în schimb, se pot relaxa în timp ce grădinăresc sau, la fel ca Racii, în timp ce gătesc, iar Balanțele sunt înclinate spre design vestimentar.

Citește și: Așa îți dai seama că te înșală, în funcție de zodia lui! Semnele care îl dau de gol 

Misterioșii Scorpioni se vor simți foarte bine dacă vor urma cursuri de astrologie sau numerologie, iar Săgetătorii dacă vor învăța cum să prelucreze lemnul, deoarece le stimulează atenția. În ceea ce îi privește pe Vărsători, aceștia pot fi atrași de patinaj, iar persoanele născute în zodia Pești de pictură. Așadar, ești pregătit să începi o nouă activitate? 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg