Ce hobby să alegi în funcție de zodie: stand-up comedy, alpinism, olărit, design vestimentar, grădinărit

Te gândești să începi o nouă activitate, dar nu știi exact ce ți s-ar potrivi? Lasă-te ghidat de astrologie și descoperă care este cel mai potrivit hobby pentru zodia ta! 

image

Pictura, gătitul, grădinăritul, olăritul, astrologia, numerologia, prelucrarea lemnului, designul vestimentar, patinajul și alpinismul nu sunt potrivite pentru oricine, așa că, dacă te gândești să începi o nouă activitate, iată care ar fi cel mai bun hobby pentru tine! Astrologul Lauren Ash îți spune ce hobby ți se potrivește cel mai bine în funcție de personalitatea ta!

Ce hobby ți se potrivește în funcție de zodie 

De exemplu, cei născuți în zodia Berbec preferă activitățile în aer liber și pline de aventură, așa că alpinismul li s-ar putea potrivi mănușă, spune astrologul publicației „Best Life”. Persoanele din zodia Taur sunt atrase de natură, așa că realizarea aranjameNtelor florale ar fi cel mai bun hobby pentru ele. Astrologul Lauren Ash spune că olăritul ar fi excelent pentru zodia Gemeni, deoarece le stimulează imaginația, iar Racii se pot retrage, cu încredere, în bucătărie, pentru că gătitul li se potrivește. 

Citește și: Ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de semnul zodiacal

Leii adoră să fie în centrul atenției și să își exprime în mod liber ideile, așa că o activitate spontană, precum stand-up comedy, ar fi ideală. Fecioarele, în schimb, se pot relaxa în timp ce grădinăresc sau, la fel ca Racii, în timp ce gătesc, iar Balanțele sunt înclinate spre design vestimentar.

Citește și: Așa îți dai seama că te înșală, în funcție de zodia lui! Semnele care îl dau de gol 

Misterioșii Scorpioni se vor simți foarte bine dacă vor urma cursuri de astrologie sau numerologie, iar Săgetătorii dacă vor învăța cum să prelucreze lemnul, deoarece le stimulează atenția. În ceea ce îi privește pe Vărsători, aceștia pot fi atrași de patinaj, iar persoanele născute în zodia Pești de pictură. Așadar, ești pregătit să începi o nouă activitate? 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg