Puzzle pentru creier. Priveşte imaginea şi spune în 11 secunde cine este însărcinată?

23 aprilie 2023   Psihologie

Acest test al minții este o modalitate distractivă de a-ți afla nivelul de inteligență pe baza modului în care determini care femei din imaginea alăturată este însărcinată.

Analizează cu atenție fiecare imagine dintre cele trei alăturate şi răspunde care ar putea fi femeia însărcinată dintre cele trei folosindu-ţi abilitățile de raționament analitic și logic. Trebuie să gândești creativ pentru a ajunge la răspunsul corect, deoarece soluţia nu va fi chiar atât de la îndemână precum ar putea părea.

Ţi-ai dat seama în 11 secunde care dintre cele trei este însărcinată?

Priveşte în detaliu picioarele femeilor din imagine! Prima femeie poartă pantofi cu toc, a doua balerini, iar a treia pantofi sport. Cu toate acestea, dacă te uiți la picioarele fiecăreia, vei observa anumite indicii care ar putea dezvălui care este aceea însărcinată.

Te-ar mai putea interesa: TEST Desenează un om cu o umbrelă și descoperă semnificația despre fricile şi dorinţele tale

Un anumit detaliu o dă de gol pe femeia însărcinată!

Dacă vei privi cu atenţie la detalii cea de-a treia imagine, îţi vei da seama că această femeie are pantofii sport cu şireturile desfăcute. Răspunsul la acest test mental este că a treia femeie este cea însărcinată, deoarece șireturile ei nu sunt legate.

Vezi și: Ce spune despre tine încălţămintea favorită

Acest test pentru creier este doar un alt mod distractiv de a-ți verifica IQ-ul. Ţie cât timp ţi-a trebuit să descoperi femeia însărcinată?

FOTO: Shutterstock

Mai multe