Ce spune despre tine încălţămintea favorită

Doar aruncând o privire asupra încălţămintei pe care o porţi cel mai des îţi poţi da seama ce fel de persoană eşti. Poţi fi un prieten loial sau vânezi atenţie din partea celor dragi? Descoperă în cele ce urmează!

image

Dacă adori să porţi cizme, mai ales unele cu toc înalt este posibil să fii dornic să deţii controlul. Eşti capabil să iei decizii raționale rapid, eşti sigur pe tine şi cei din jurul tău se simt în siguranță în preajma ta. Îţi asumi responsabilităţi, adori să fii în centrul atenţiei și eşti foarte îndrăzneţ. Îţi place să porţi un alt tip de încălţăminte în funcţie de sezon? Vezi ce semnifică fiecare alegere!

Alegi mai des pantofii sport

Ţie îţi place provocările, mai ales cele legate de un sport. Chiar iei în serios tot ceea ce-ţi propui să faci și faci eforturi să nu te abaţi de la drumul stabilit, fie că vrei să slăbeşti, fie că ţinteşti un anumit job. Eşti încrezător, organizat şi orientat spre atingerea obiectivelor. Visul tu este să rezolvi mai multe lucruri deodată, să ai grijă de toate şi de toţi. Nu întâmplător, pantofii sport sunt preferaţii mamelor.

Poţi mai des saboți? Adori să stai în natură

Cei dragi te-ar descrie ca pe un om îndrăgostit de drumeţii, de natură în general. Eşti generos, iubitor, grijuliu. Din motive practice sau pentru că se simt comod în saboţi, o mulțime de asistente, medici, dar şi bucătari poartă saboți.

Optezi pentru balerini când ai ocazia, ceea ce dezvăluie modestia

Nu ai nevoie de multă atenție din partea celor din jurul tău şi nici nu ceri recunoașterea meritelor tale. Eşti o persoană modestă şi generoasă dacă porţi mai des balerini. Adesea, cei care aleg acest tip de încălţăminte sunt dinamice şi pun lucrurile în mişcare.

image

Tocurile înalte arată preţuirea frumosului

Dacă alegi să porţi pantogi cu tocuri înalte, poţi părea materialistă, dar, de fapt, eşti o persoană foarte muncitoare. Eşti hotărâtă și te implici fără să refuzi pe nimeni şi nicio provocare oricât de grea ar părea. Iubești frumosul şi te înconjori de lucruri delicate. Nu trebuie să fie întotdeauna scumpe, doar plăcute ochiului. Ai talentul de a crea un spațiu plăcut din punct de vedere estetic.

Flip-flops, şlapii şi papucii inspiră relaxare

Te simţi cel mai bine în încălţăminte decupată în spate? Înseamnă că ai o fire relaxată. În loc să cedezi presiunilor societății, preferi să-și urmezi visurile şi să-ţi cauţi fericirea sau să faci ceea ce aduce mulţumire celor dragi. Eşti o persoană pregătită pentru orice, foarte ușor de înțeles, spontană și neconvențională.

Cei care poartă mocasini sunt pretențioși

Porţi mai des mocasini şi te simţi comod în ei? Este posibil să fii o persoană meticuloasă, statornică, perfecționistă. Când ai de rezolvat ceva, te asiguri că este realizat la cel mai înalt nivel posibil. Dai totul, indiferent că este vorba de viaţa personală sau de serviciu. Eşti foarte responsabil, atent la detalii, de neclintit când ai un scop. Amicii ar spune că eşti un prieten adevărat, iar la job, şefii n-ar renunţa uşor la tine.  

FOTO: Pixabay