Semne care îţi arată că eşti obsedată de el

1 octombrie 2014   Sexualitate

Îi trimiţi din 5 în 5 minute mesaje iubitului tău sau îl suni la fiecare jumătate de oră, chiar dacă nu ai ce să-i spui? Mai mult decât atât, nu-ţi place să-l vezi că discută şi cu altcineva, când eşti şi tu prin preajmă?

Specialiştii spun că un astfel de comportament dezvăluie că eşti obsedată de partenerul tău. Deoarece aceasta se poate transforma într-o boală,este bine să ceri ajutorul unui specialist.

Îl lauzi toată ziua

Unul dintre primele semne la care ar trebui să fii atentă este dacă vorbeşti despre el sau dacă îl lauzi tot timpul. Deşi este bine să-i faci complimente iubitului tău,nu exagera cu laudele,deoarece acestea îl pot face să se simtă incomod şi să se distanţeze de tine.

Nu-ţi place să-l vezi vorbind şi cu alte persoane

Dacă atunci când sunteţi înconjuraţi de prieteni nu-ţi place când intervine în discuţie şi comunică şi cu altineva,în special cu o femeie,însemnă că eşti obsedată de parterul tău. Nu trebuie să te simţi nesigură dacă iubitul tău discută cu o fată,mai ales dacă îl iubeşti cu adevărat şi dacă ai încredere în el. Dacă,totuşi,simţi că discuţia dintre el şi cealaltă fată nu este normală,întreabă-l direct de ce vorbeşte cu ea aşa.

Citeşte şi:

De ce dispare respectul în cuplu?

Află care este reţeta armoniei în cuplu!

Te enervezi numai când te gândeşti că v-aţi putea despărţi

Acest lucru nu este cu siguranţă un semn bun. Dacă eşti constant îngrijorată că te-ai putea despărţi de iubitul tău,trebuie să te gândeşti serios la relaţia voastră. De multe ori,oamenii care se gândesc la asta ajung să facă acest lucru până la urmă. Atunci când eşti într-o relaţie este foarte important să te simţi în siguranţă şi iubit;iar dacă nu primeşti asta de la relaţia ta,înseamnă că trebuie să mergi mai departe fără partenerul tău.

Nu-i dai suficient spaţiu

Poate că el te iubeşte foarte mult,dar asta nu înseamnă că trebuie să-şi petreacă tot timpul cu tine. Un pic de spaţiu vă ajută să vă bucuraţi de momentul când sunteţi împreună. Nu te mai agăţa de el,altfel s-ar putea simţi iritat cu tine şi,de asemenea,să se despartă de tine.

Mai multe