Gravida de 48 de ani, Hilary Swank, se pregătește de Crăciun!

19 decembrie 2022   Evenimente

Actrița de la Hollywood și-a decorat bradul de Crăciun în așteptarea gemenilor ei, care vor veni pe lume în primăvara anului viitor. De ce-a așteptat până la 48 de ani ca să facă copii?

Fericirea se vede pe chipul ei! Hilary de-abia așteaptă să-și strângă, pentru prima dată, în brațe copiii! Însă, până va deveni mamă, vedeta va petrece Crăciunul gravidă, lucru care o bucură nespus.

Swank și-a arătat abdomenul proeminent în ultima sa postare de pe Instagram, unde stă din profil în timp ce pune ultimele globuri în brad. „Tot ce-mi doresc de Crăciun... sunteți voi, bebelușilor!”, a comentat, plină de umor, actrița de 48 de ani.

Mai multe vedete i-au transmis câștigătoarei premiului Oscar toate urările lor de bine în pragul sărbătorilor de iarnă. Mariah Carey și Sharon Stone s-au numărat printre vedetele care s-au arătat extrem de bucuroase pentru Hilary, care-și va îndeplini visul de-a deveni mamă la o vârstă deloc fragedă.

Actrița gravidă sărbătorește, de asemenea, și nominalizarea sa la Globurile de Aur, pentru „Cea mai bună actriță dintr-un serial TV”. Alături de doi dintre cățeii ei, Swank a apărut în fotografia care a furori pe internet. Instantaneul a fost făcut în casa ecologică a actriței și a soțului ei, Philip Schneider, din Colorado, pe care chiar acesta a construit-o și care a apărut în revista de specialitate Architectural Digest.

Hilary Philip – cum este ea trecută în acte – a anunțat că ea și partenerul ei de viață așteaptă să devină părinții unor gemeni pe 5 octombrie 2022. Cei doi sunt căsătoriți din 2018 și gemenii vor fi primii lor copii. Vedeta din filmul „Million Dollar Baby” a dezvăluit că data la care va naște este aceeași cu ziua de naștere a răposatului ei tată, adică pe 16 aprilie 2023.

Swank a dezvăluit de ce a așteptat ea atât de mult până să facă copii: „Mă preocupa cariera și nu aveam oricum relația amoroasă potrivită pentru așa ceva... până acum patru ani, când totul a mers lin”, a declarat aceasta în Extra. „E ceva la care mă gândesc de mică. Ceva ce mi-am dorit, așa că e atât de bine să fiu în situația în care să mi se întâmple asta, să fiu gravidă!”, a conchis actrița.

Naștere ușoară, Hilary Swank!

Foto - Instagram

Mai multe