Kate Winslet a povestit care a fost cel mai jenant moment din cariera ei

În timpul ce se afla pe scenă, în fața audienței, actrița britanică a suferit cea mai mare umilință posibilă din cariera ei.

image

Vedeta de 47 de ani a povestit cum juca într-o producție teatrală la Royal Exchange din Manchester, la numai 18 ani, când i-a venit să-și facă nevoile pe scenă în timpul unei secvențe în care n-avea nicio haină pe ea.

Spectacolul cu pricina era unul special, în care publicul se afla în jurul întregii scene, drept urmare Kate „stăteam în fața oamenilor care mă puteau vedea din fiecare unchi posibil”. Invitată în emisiunea lui Graham Norton, zilele trecute, Winslet a șocat gazda talk show-ului cu povestea ei: „Aproape că am făcut treaba mare pe mine pe scenă!”. Restul invitaților au strigat la unison: „Cum?!”

„Stau aici și-mi dau seama că o să mă faceți să vă povestesc tot!...”, a spus vedeta într-un suflet. Și s-a conformat perfect, a început să povestească cu lux de amănunte! „La 18 ani, eram într-o producție denumită «What The Butler Saw» în Manchester. Jucam rolul unei fete denumite Geraldine, care voia să obțină un serviciu la secretaiatul unui medic. Și medicul i-a spus că trebuie s-o examineze din cap până-n picioare și, drept urmare, i-a cerut să se dezbrace”, a povestit actrița cu mare haz.

„Așa că m-am dus după niște perdele și am făcut ce făceam în fiecare seară, m-am dezbrăcat. După care m-am întins pe un pat cu așternuturi albe și stăteam extrem de inconfortabil, pentru că deodată… gata, se întâmplă, se întâmplă, o să fac treaba mare pe mine și stăteam pe așternuturile astea albe, goală toată pe scenă!”, a continuat Kate să povestească.

„Eram perfect convinsă că, dacă mă mișcam, aveam să vedem cu toții fecale pe jos. Sincer să spun că m-am retras spre colțul scenei și m-am gândit că trebuie să verific așternuturile”, a dezvăluit Kate Winslet cu disperare. Iar una dintre invitate n-a mai suportat suspansul și a întrebat-o pe vedeta de la Hollywood dacă a făcut, până la urmă, pe ea sau nu.

„Doamnelor și domnilor, țin să vă spun că…”, a început Kate să răspundă. „Nu m-am scăpat pe mine, dar am ajuns, cu chiu, cu vai, în vestiar și am fugit la baie. A fost o explozie!”, a confirmat Winslet.

Kate Winslet avea 18 ani atunci și, la trei ani de la asemenea incident, actrița și-a făcut debutul pe marele ecran în thrillerul „Heavenly Creatures”.

Foto - ShutterstockRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg