Kate Winslet a povestit care a fost cel mai jenant moment din cariera ei

În timpul ce se afla pe scenă, în fața audienței, actrița britanică a suferit cea mai mare umilință posibilă din cariera ei.

image

Vedeta de 47 de ani a povestit cum juca într-o producție teatrală la Royal Exchange din Manchester, la numai 18 ani, când i-a venit să-și facă nevoile pe scenă în timpul unei secvențe în care n-avea nicio haină pe ea.

Spectacolul cu pricina era unul special, în care publicul se afla în jurul întregii scene, drept urmare Kate „stăteam în fața oamenilor care mă puteau vedea din fiecare unchi posibil”. Invitată în emisiunea lui Graham Norton, zilele trecute, Winslet a șocat gazda talk show-ului cu povestea ei: „Aproape că am făcut treaba mare pe mine pe scenă!”. Restul invitaților au strigat la unison: „Cum?!”

„Stau aici și-mi dau seama că o să mă faceți să vă povestesc tot!...”, a spus vedeta într-un suflet. Și s-a conformat perfect, a început să povestească cu lux de amănunte! „La 18 ani, eram într-o producție denumită «What The Butler Saw» în Manchester. Jucam rolul unei fete denumite Geraldine, care voia să obțină un serviciu la secretaiatul unui medic. Și medicul i-a spus că trebuie s-o examineze din cap până-n picioare și, drept urmare, i-a cerut să se dezbrace”, a povestit actrița cu mare haz.

„Așa că m-am dus după niște perdele și am făcut ce făceam în fiecare seară, m-am dezbrăcat. După care m-am întins pe un pat cu așternuturi albe și stăteam extrem de inconfortabil, pentru că deodată… gata, se întâmplă, se întâmplă, o să fac treaba mare pe mine și stăteam pe așternuturile astea albe, goală toată pe scenă!”, a continuat Kate să povestească.

„Eram perfect convinsă că, dacă mă mișcam, aveam să vedem cu toții fecale pe jos. Sincer să spun că m-am retras spre colțul scenei și m-am gândit că trebuie să verific așternuturile”, a dezvăluit Kate Winslet cu disperare. Iar una dintre invitate n-a mai suportat suspansul și a întrebat-o pe vedeta de la Hollywood dacă a făcut, până la urmă, pe ea sau nu.

„Doamnelor și domnilor, țin să vă spun că…”, a început Kate să răspundă. „Nu m-am scăpat pe mine, dar am ajuns, cu chiu, cu vai, în vestiar și am fugit la baie. A fost o explozie!”, a confirmat Winslet.

Kate Winslet avea 18 ani atunci și, la trei ani de la asemenea incident, actrița și-a făcut debutul pe marele ecran în thrillerul „Heavenly Creatures”.

Foto - Shutterstock



Recente

vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg