Jessica Alba, răpită la 15 ani! A fost găsită în portbagajul mașinii

Este frumoasă, plină de succes și îndrăgită de toată lumea. Însă era cât pe ce să piardă toate acestea în 1997, când a trecut prin cea mai traumatizantă experiență din viața ei.

image

Actrița din filme precum „Honey”, „Fantastic Four” și „Sin City” n-a făcut ravagii la Hollywood doar cu frumusețea și talentul ei actoricesc, ci s-a dovedit și o femeie de afaceri de mare succes. A înființat, în 2011, „Compania Onestă”, o firmă care comercializează tot felul de produse naturale, care valoarează în jur de 1,7 miliarde de dolari. Așadar, Jessica e și deșteaptă, nu numai superbă!

În plan personal, Alba e căsătorită cu Cash Warren încă din 2008, cu care are trei copii, pe fiicele  Honor și Haven și pe fiul Hayes. Însă viața vedetei hollywoodiene nu a fost întotdeauna numai lapte și miere. Înainte de-a se realiza în viață, Jessica a trecut printr-o experiență traumatizantă când a fost răpită în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Flipper”, difuzat în SUA între 1995 și 2000.

Se pare că Jessica Alba a fost răpită când avea doar 15 ani și, timp de 14 ore, a dispărut pur și simplu de la filmările pe care le făcea în Queensland, Australia. Totul a început când actrița a început să primească niște telefoane ciudate, pe care nu le-a luat în serios, susține The Sun. Din păcate, acele apeluri erau cât se poate de serioase, pentru că adolescenta a dispărut la scurt timp după ele.

Alba n-a reușit să explice prea clar ce s-a întâmplat cu ea. E posibil ca întreaga experiență să fi fost atât de traumatizantă, încât vedeta a blocat-o și n-a mai vrut să vorbească despre ea. La fel de bine, nu-i exclus nici faptul că biata actriță n-a știut ce i se întâmplă în momentul în care a fost luată pe sus și dusă undeva unde nu știa nimeni că este. Cert e că, 14 ore mai târziu, a fost găsită în portbagajul unei mașini. Alba era legată la ochi și are un căluș în gură, pentru a nu țipa. Groaznic, nu-i așa?

image

Vedeta n-a putut oferi prea multe informații după ce a fost găsită, motiv pentru care s-a renunțat la investigarea cazului înfricoșător. Mai mult, s-a speculat că starul hollywoodian pregătește o autobiografie și că în cartea ei va detalia incidentul șocant. Cel puțin asta spunea revista In Touch în 2020. Rămâne de văzut dacă va fi așa sau nu.

Oricum întreaga experiență a afectat-o mult pe Jessica. Ea a renunțat la rolul ei din „Flipper”, în 1997, pentru a-și oferi timp să-și revină, după care s-a întors în fața camerelor de filmat și și-a continuat cariera actoricească. În 1998, a apărut într-un episod al serialului „Brooklyn South”, după care a devenit Leanne din mult aclamatul serial „Beverly Hills, 90210”.

Foto - ShutterstockRecente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg